Derfor har jeg taget dette med til Grækenland

Derfor har jeg taget dette med til Grækenland
Gurkemeje kosttilskud (Indlægget indeholder sponsoreret indhold) Jeg har taget nogle helt bestemte kosttilskud med til Grækenland. Der er bare nogle ting, som jeg ikke kan eller vil undvære. Dog tænker jeg ret meget over, at varmen kan gøre kosttilskudene dårlige, så det skal være noget der kan holder til turen, men som også har den effekt jeg gerne vil have. Mælkesyrebakterier kosttilskud Det første jeg greb ud efter og smed i kufferten var Biosym's Symbioflor. Jeg skriver det jo ganske ofte, men de gode bakterier du finder i mælkesyrebakterier, er med til at holde fordøjelsen i topform. Rigtig store dele af hele vores sundhed sidder her og det skal vi efter min mening værne om. Vores afgiftning, som altså også holder huden smuk og appelsinhud væk, har også en sammenhæng til fordøjelsen. Desuden er det ofte på rejser, vi kan opleve maveonde og så er det jo suverænt at forebygge og gøre fordøjelsen modstandsdygtig. Det kan du jo overveje, til du skal på ferie :) Jeg tager imellem 2-4 stk. om dagen. Altid til natten og sommetier om morgenen til min morgenmad. Det andet jeg tog med var det nye produkt fra Biosym, som er gurkemeje. Måske kender du til gurkemeje, som er i familie med ingefær? De ligner lidt hinanden, men gurkemeje har en meget kraftig gul farve, som også giver din karry den flotte farve. Det flotte krydderi indeholder et bestemt stof curcumin, som har en god effekt på huden, men også ømhed i kroppen som eks. gigtpatienter kan have. Udover den suveræne effekt på huden indeholder gurkemeje også gode antioxidanter, som beskytter dine hudceller, så de kan være stærke og bekæmpe hudproblemer. Gurkemeje fås både som den friske rod, pulver og som kosttilskud. Jeg er faktisk ikke vild med smagen, men blender det ofte med i mine morgensmoothies, men jeg nyder, at jeg kan få langt større doser i en kapsel. Jeg tager gurkemeje, fordi det også er med til at øge kroppens (leverens) afgiftning. Ofte tror vi at leveren kun bliver belastet af for meget alkohol, men det er bestemt også eks. af pesticiderester fra vores fødevare, brugte hormoner (som flere kvinder kan have svært ved at udrense, hvilket kan give hormonelle udfordringer) og affaldstoffer generelt. Jeg tager det ofte i perioder eller hvis huden slår ud. Gurkemeje har også en helende effekt på huden og så giver det en sund glød i huden. Så det er bare med at få denne SUPERFOOD ind i din daglig madlavning, men pas på, den gule farve farver alt og er over alt- også på dine hænder! Gurkemeje optages allerbedst med fiskeolie, så det tager jeg det sammen med, når jeg kan. Jeg har dog ikke taget fiskeolie med herned grundet varmen. Kærligst Tina
Tilbage til bloggen