Vil du være din egen kost- og kostilskudsekspert?

Vil du være din egen kost- og kostilskudsekspert?
kost ekspert Så skal du som det første læse med her... Det kan nemlig være rigtig svært at vide, hvilken kost der er sund for dig. Måske har du en stor interesse indenfor kost og ernæring, men ved ikke hvilken retning der er den rigtige for dig? Sådan har jeg selv haft det. Jeg har alle haft en stor interesse for mad, men det skulle jo selvfølgelig være sundt og være gavnligt for mig. Jeg er slet ikke tilhænger af alle de mange (hårde og strikse) kure, da jeg synes det ofte giver bagslag. Vidste du måske, at en kur kan stresse dig (og din krop) så meget, at kroppen holder på alt hvad den har? Det vil sige at de sidedeller du gerne vil smide bliver siddende og måske endda mere end før, fordi kroppen stresser. Du kan godt pine dig "sund", men rigtig ofte bliver det en fiasko og kroppen melder fra på et tidspunkt. Sommetider tænker jeg også på, hvorfor denne sundheds- og skønhedsverden er blevet så kompleks. Det kan være så svært at finde hoved og hale i det... Hvorfor ikke bruge de gamle metoder sammen med den nyeste viden? Hvorfor ikke bruge kosten som kroppens medicin? kost ekspert Og hvorfor skriver jeg så det? Jo det er faktisk fordi jeg har noget jeg gerne vil dele med dig. Du ved jo nok, at jeg er blevet underviser og mentor på Holistisk Hudterapeut uddannelsen, hvis du ikke fik læst indlægget, så kan du læse det HER. I den forbindelse kan vi nu tilbyde noget ret unikt på uddannelsen. Vi tilbyder nemlig, at du kan tage et kursus/semester, hvor du bliver ekspert indenfor kost, kosttilskud, urter og hormoner. Du har både mulighed for at være der live eller tage det online. Det er op til dig og hvad der passer dig bedst. Læs mere lige HER. kost ekspert Har du lyst til at høre nærmere eller tage en snak med mig, så send mig en mail på tina@tinalykkegaard.dk, så arrangerer vi en telefonsamtale til dig. Lad os hjælpe hinanden med at finde årsagen til (hud)problemet i stedet for at symptombehandle evig og altid. Skriv endelig en kommentar, hvis du har spørgsmål. Kærligts Tina kost ekspert
Tilbage til bloggen