Pillen der giver lange negle og stærkt hår

Pillen der giver lange negle og stærkt hår
IMG_9615 /Indlægget indeholder affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der også sponsorerede produkter i indlægget, som jeg selv har efterspurgt. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/ Argh rolig nu... Min passion er jo, at du ikke skal falde for god reklame, så når du møder en overskrift som denne, så tager du lige dine kritiske briller på og gemmer din pung væk. Når det så er sagt, så har jeg endnu en gang gjort mig en personlig erfaring, som jeg gerne vil dele med dig. Den handler ganske rigtigt om stærke negle og et hår som bare gror derud. For lige at vende tilbage til god reklame, så mener jeg, at jeg ofte støder på underlige reklame, hvor man ser der længste, flotteste og tykke hår ved at tage én bestemt pille eller bruge én bestemt shampoo. Sådan fungerer det altså ikke. Det handler om så meget mere end det. Det kan handle om kost, kosttilskud, livsstil og bestemt også de rette produkter, som ikke tilstopper hovedbunden, for det kan skabe meget ballade. Det må jeg vende tilbage til i et andet indlæg og indtil da, synes jeg du skal gå på opdagelse i Hårklinikkens mange fantastiske produkter, som rent faktisk vasker hår og hovedbund korrekt. Nu tilbage til mine egen erfaringer, som har givet mig stærkere negle og et hår som gror og gror. Jeg har for nogle måneder siden startet et samarbejde med Biosym, som laver suveræne kosttilskud, som jeg har solgt gennem mine 9 år i branchen, så jeg kender dem ganske godt. Derfor fik jeg tilsendt de produkter jeg gerne ville prøve og her valgte jeg bla. *OmniX som er en multivitamin og aktiv b-vitamin. *Jeg tager uden jern, da jeg ved, at jeg ophober jern ret let. Få evt. målt dit tal hos lægen ind imellem. Det samme med dit d-vitamin niveau. b-vitaminer til hår og negle Jeg har derfor taget disse to kosttilskud de sidste 3 måneder, faktisk næsten snart 4 måneder. Jeg kan se og mærke på mine negle, at de er blevet stærkere og så gror de så stærkt. Mit hår har alle dage været langt og tykt, men det er kun blivet endnu mere de sidste måneder. Det skal stadig siges at kosten også har stort betydning, men den har jeg ikke ændret på. Jeg har kun tilføjet disse to tilskud også for at se, om jeg kunne mærke en forskel, hvilket jeg bestemt kan. (jeg tager stadig fiskeolie og mælkesyrebakterier hver dag) Jeg tager 1-2 stk. OmniX samt 1 stk. aktiv b-vitamin hver eneste dag sammen med et måltid. Jeg tager typisk mine om aftenen, men nogle kan få ekstra energi af det, så det er også optimalt at tage dem til sin morgenmad. den bedste vitaminpille Lidt generel info på b-vitaminer:
  • Sukker, kaffe, alkohol, p-piller, stress og tobak frarøver kroppen b-vitaminer
  • B-vitamin mangel kan give træthed og manglende energi
  • B-vitaminer styrker hud, hår og negle da det er med til at virke celleopbyggende
  • B8-vitaminer er et skønhedsvitamin som er med til at give et fyldigere hår samt stærke negle
  • Ammende, gravide og kvinder der ønsker at blive gravide bør tage 400-800 mcg methylfolat (folinsyre/folsyre i aktiv form), da det hjælper med normal fostervækst og barnets udvikling
  • B-vitaminer arbejder tæt sammen og bør derfor tages som et kompleks af alle b-vitaminer
  • Har du forhøjet stofskifte kan et tilskud af aktive b-vitaminer være en god ide
  • Ved b-vitamin mangel kan der forekomme udslæt, rødmen og uren hud
Kilde "Lev sundt" af Henrik Dilling. Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til min erfaring, så svarer jeg dig gerne. Kærligts Tina
Tilbage til bloggen