Handelsbetingelser for Tina Lykkegaard

Generelle oplysninger

Tina Lykkegaard

CVR. nr.41493356

Løversysselvej 2D, 7100 Vejle 
e-mail: info@renlykke.dk
Telefon: 51 27 13 76

Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Tina Lykkegaard har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.
Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Betaling
På www.tinalykkegaard.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard og Mobilepay. Vi benytter Quickpay til at håndtere din betaling via en krypteret forbindelse.Tinalykkegaard.dk´s Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:
DAO, GLS & PostNord

Forventet leveringstid er 1-3 hverdage. Ved eksklusive kampagner kan man forvente længere leveringstid. Ordrer indeholdende bestillingsvarer kan som udgangspunkt have en længere leveringstid.

Der afsendes: mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet – der efterleveres ikke.

Fragtpris 30 kr. til pakkeshop og 45 kr. til privat levering. GRATIS FRAGT til pakkeshop for køb over 499 kr.

Tinalykkegaard,dk´s Webshop bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer alene i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Dog ikke gældende for vores online vejledning, som baseres på de af dig afgivne informationer, og hvorfor der ikke er fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du;

Har eller burde have modtaget din vare

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til info@renlykke.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os skriftlig meddelelse om dette.

Returnering
Hvis du fortryder dit køb, skal du registrere din retur på vores online returportal senest 14 dage efter modtagelse. Find vores online returportal her.
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen til tidspunktet for varens returnering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret
  • Varens emballage er brudt eller på anden måde åbnet.
  • Varen ikke returneres komplet.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet og returnering af varen
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Tina Lykkegaard Aps 
Løversysselvej 2D
7100 Vejle

Vi modtager IKKE returpakker i pakkeshops kun på adressen.

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på dit varekøb.

Når du handler på www.renlykke.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Brug vores online reklamationsportal som du finder her

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Tina Lykkegaard Aps
Løversysselvej 2D
7100 Vejle

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Særligt vedrørende vores online vejledning

Vores online vejledning er baseret på det af dig udfyldte spørgeskema, og er alene af vejledende karakter. Det vil sige, at vi ikke kan gøres ansvarlige for udeblivende resultater, da de alene er baseret på din egen indsats i forhold til den vejledning vi giver. Af samme grund kan vi ikke give nogen garantier på resultater i forhold til vores online vejledning.

Persondatapolitik
Vores til enhver tid gældende persondatapolitik finder du på vores hjemmeside. Vi har følgende persondata på dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for Tinalykkegaard.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Tinalykkegaard.dk´s Webshop tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Lovvalg og værneting

Tina Lykkegaard´s ydelser og disse handelsbetingelser er underlagt dansk ret. Enhver uenighed eller tvist mellem parterne som ikke kan søges løst i mindelighed afgøres ved en dansk domstol og med retten i Kolding som værneting.