Er du også træt og energiforladt? Sådan gør du noget ved det

Er du også træt og energiforladt? Sådan gør du noget ved det

/Indlægget indeholder reklamelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der sponsoreret indhold. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/ Er du en af dem der går og hænger lidt? Måske er du småsyg, forkølet eller TRÆT? Jeg får i hvert fald mange spørgsmål i disse måneder omkring manglende energi og træthed samtidig med, at mange ligger småsyge. Så hvis du har brug for et ekstra skud har jeg samlet en lille pakke til jer. Det er faktisk tre ting jeg altid har stående og specielt to af produkterne tager jeg hele tiden stort set hele året rundt. Det ene er C-vitamin som er et vandopløseligt vitamin. Det betyder at kroppen ikke kan få for meget, da kroppen udskiller vitaminet, når kroppen har "nok". Hvis du går og er småforkølet, så er der faktisk flere studier der viser, at store doser C-vitamin kan mindskes eller forkorte forkølelsen. Jeg tager selv 2-4 stk C-vitamin fordelt over dagen, hvis jeg kan mærke en forkølelse er på vej. Sommetider er jeg heldig at forkølelsen slet ikke bliver tl noget. Du skal ikke tage store doser C-vitamin hvis du lider af nyresten eller meget sensitiv mave. C-vitamin er også med til at stramme huden op, så det er jo lidt en bonuseffekt. C-vitamin bruges også til at mindske træthed og manglende energi. Jeg har altid C-vitamin stående som jeg bruger i perioder. Jeg er også glad for denne C-vitamin, som også indeholder lidt calcium samt magnesium. Hvis du stadig føler dig evig træt, så kan det faktisk hænge sammen med manglende D-vitamin. Du får nemlig kun D-vitamin fra sollys (hvor D-vitamin dannes i huden) og en smule fra fede fisk. Vi har kun ganske få måneder her i norden med sollys og derfor kommer rigtig mange af os til at mangle D-vitamin på denne tid af året. D-vitamin hænger meget sammen med vores energiniveau, men også for dit immunforsvar. Jo bedre immunforsvar, jo mindre (forhåbentlig) forkølelse. Så det er egentlig win win. Jeg tager altid en D-vitamin som ligger i en olie, da D-vitamin er fedtopløselig og derfor skal der fedtstof til, før at du kan optage det. Jeg tager selv D-vitamin hele året rundt undtagen juni, juli og august (hvis vi altså har sol). Vil du ahve en mindre dosis er jeg også glad for disse D-vitamin kapsler. Få evt. målt dit d-vitamin nivaue hos lægen, så er det nemmere at vide hvor meget/lidt du skal tage. Jeg anbefaler tallet skal ligge mellem 80-120 n/m pr. liter. Er du også træt og energiforladt? Sådan gør du noget ved det Den sidste er SELVFØLGELIG mine yndlings mælkesyrebakterier! Der er meget fokus på mælkesyrebakterier disse tider og det er der en god grund til. Flere og flere er inde på, at din sundhed sidder i tarmene. Det er fordi hele 80 % af dit immunforsvar sidder her, så hvis du har en svækket tarmflora (som består af bakterier og der skal helst være en god balance mellem dårlige og gode), vil det også påvirke dit immunforsvar. Mælkesyrebakterier er også med til at give en bedre fordøjelse og så ser jeg en god effekt på hudproblemer og indtaget af mælkesyrebakterier. Det er et af de tilskud jeg mener vi alle bør tag, fordi du på ingen måde (efter min mening) kan spiser dig til NOK af disse gode mælkesyrebakterier gennem vores kost. Jeg tager dette hele året rundt, 1-3 gange dagligt) Tager du ikke en multivitamin kan det også være en fordel for dig, for at sikre at du får de rette vitaminer og mineraler dagligt. Nyd nogle gode grøntsagsjuice og smoothies for at booste kroppen på bedste vis! Er det svært at finde rundt i kosttilskudene? Så overvej om en online vejledning er noget for dig. Kærligst Tina ? Disclaimer: Husk nu, vi alle er forskellige og jeg kan ikke stilles til ansvar hverken juridisk eller medicinsk da sundhed kan være kompleks. Er du i tvivl spørg din læge eller behandler til råds. Sundhed er kompleks og det er dit ansvar, hvilken vej du vælger at gå. Er du også træt og energiforladt? Sådan gør du noget ved det

Tilbage til bloggen