Postkort fra det skønne Grækenland

Postkort fra det skønne Grækenland

IMG_8953

(Indlægget indeholder reklame)

Solen skinner og der er total ro her på Kalymnos som er en ø i det græske øhav. Sommetider når jeg lige at tænke “Argh.. det næsten for roligt!” men det er sundt nok. Jeg bor jo til dagligt i Aarhus midtby og har faktisk længtes efter lige præcis denne ro. Stranden, vandet og den smukke natur er kun et stenkast fra vores lejlighed, så det er super skønt. Her er omkring 23 grader, så det er faktisk helt tilpas med temperaturen.

Har jeg overhovedet fortalt hvorfor jeg er her? Jeg er faktisk taget på Yoga retreat igennem Bering Rejser, hvor jeg har lovet at tage billeder og små videoer om hele turen. Jeg ret glad for yoga, samtidig med at det keder mig lidt. Jaa, det lyder måske skørt, men jeg ved yoga er godt til mig og jeg kan mærke det giver en afslappet ro, som jeg har brug for. Jeg øver mig enormt meget på at være mere afslappet og ikke kun være i hovedet. Det kan være svært, men jeg ser fremgang hele tiden.

IMG_8951

IMG_8947

Jaja, det er mig yders til højre, men jeg øver mig! 😉

Jeg er taget afsted med en god veninde, som også skal hjælpe med de mange billeder og videoer. Vi har været super tidligt oppe i går, så vi er ret trætte og har slet ikke udforsket øen så meget endnu. Men lidt billeder er det da blevet til 🙂

IMG_8956

Der er såå fine blomster og det enste jeg tænker på er, hvor fine de vil være på mine billeder 🙂

IMG_8955

IMG_8946

IMG_8959

Jeg er ved at teste en solafvisende balm, som jeg lavede inden vi tog afsted. Den skal i høre nærmere om en af dagene!

Solskinshilsner Tina

Tilbage til bloggen