Opfriskende duft til hjemmet helt naturligt

Naturlig olie æterisk olie

 (Sponsoreret. Ambassadør for Naturligolie.dk)

Det er jo ikke nogen hemmelig, at jeg laver en masse godt for Naturligolie.dk. I dag blev det til en super enkel duft til rummet. Jeg elsker naturlige dufte og så har det også en fremragende effekt på vores krop. Hvis du ikke kender til aromaterapi, som det kaldes, så skal du næsten læse videre.

Aromaterapi (altså dufte fra æteriske olier) har været brugt i mange tusinde år, så der ligger en masse erfaringer og viden bag. Måske kender du duften af lavendel og det kan få dig tilbage til din barndom, fordi vores krop og ikke mindst hjerne husker disse dufte. Dufte kan påvirke vores humør, vores tilstand og hvordan vi har det.

Dufte kan altså give dig en beroligende følelse, stress dæmpende, opkvikkende eller øge følelsen af velvære. Tænk at så lidt kan gøre så meget. Prøv evt. lavendel sammen med ylang ylang til aftenen inden sengetid, for at få en dyb og rolig søvn.

Eller citron sammen med lidt pebermynte, som en opkvikkende og energigivende duft. Har du brug for et boost til humøret kan du med fordel blande bergamot sammen med appelsin, som vil skabe tilfredshed, mere tålmodighed og dæmper frustration.

Du skal hælde kogende vand i en porcelænskål, sammen med 10-20 dråber æterisk olie. Dampen vil på den sprede duften i rummet. Du kan se det i en lille video HER . 🙂

Naturlig olie æterisk olie

Jeg synes også det ret hyggeligt at gøre inden man får gæster. Så vil de helt sikkert kommentere på den skønne duft i dit hjem. 🙂

IMG_8802

Vi behøver altså ikke syntetiske dufte eks. fra duftlys/rengøringsmidler osv, for at få hjemmet til at dufte. Denne metode har også en langt bedre effekt på din krop og sundhed.

Syntestisk parfume kan også skabe en masse ballade i din krop, så inden længe vil jeg også vise dig, hvordan du laver din helt egen naturlige parfume uden kemi. Naturligvis med produkterne ovenfor, så du også kan bruge de æteriske olier på den måde. 🙂

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen