Så er der billeder fra det græske!

Så er der billeder fra det græske!

IMG_9022

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold)

Vejret har været skønt og vi nyder alt den ro på denne tur til Kalymnos. Der er virkelig ro over stedet og det smitter af. Når jeg kommer hjem er jeg altså fuldstændig afslappet! Bare vent og se.. 😉 Der er dog ret mange der klatrer her på øen, meen der er jeg blevet en bangebuks, så det hopper jeg over. Vi finder dog de mest lækre spisesteder! Se lige denne salat og bid lige mærke i udsigten..

IMG_9020IMG_9033

Vi bor i hyggelige lejligheder som er drevet af en græsk familie. De er så søde og enormt gæstfrie. Jeg har faktisk rejst en del og kender efterhånden en del kulture, men her i Grækenland er de alle oprigtige hjælpsomme uden, at de regner med at få lidt ekstra drikkepenge. 😉 Lejlighedskomplekset hedder Ibiscus Residence med ældre lejligheder, hvor alle lejligheder har en charme, hygge og historie over sig. Det er altså ret hyggeligt at den ældre far trisser rundt og datteren står for alt det daglige.

IMG_9032IMG_9034

Friskpresset appelsinjuice fra de græske plantager er altså en hit! Desværre er plantagerne høstet for i år, men de har både appelsin-, citron og olivenplantager. Det ville jeg så gerne have set, men det må blive en anden god gang. Jeg fandt et citrontræ længere oppe af gaden, hvor jeg liiige lånte et par citroner. De duftede himmelsk! Jeg er virkelig vild med at man kan dyrke meget selv.

IMG_9025

Der bliver selvfølgelig også serveret en let frisk morgenmad med mad fra de lokale!

IMG_9023IMG_9037

Ikke helt morgenfrisk, men dagens yoga skal udføres på stranden med den smukke udsigt. 🙂 Det kan altså anbefales…

IMG_9026

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen