Min personlige rejse, kan jeg inspirere dig?

Min personlige rejse, kan jeg inspirere dig?

For to år siden sad jeg og søgte på nettet. Jeg manglede noget… Jeg var ikke helt klar over, hvad jeg manglede.. Jeg kunne bare mærke at der var noget inde i mig, som vil noget mere.

På daværende tidspunkt arbejder jeg i Naturskøn i Aarhus, som er den skønneste butik/klinik, som jeg aldrig vil have været foruden. Jeg er også startet på udd. som handelsøkonom, fordi jeg synes jeg “burde” have sådan en uddannelse.

Jeg kan ikke anbefales at tage en uddannelse, fordi man føler man “bør” gøre det. Trods det, så gavner det mig nu, at jeg også er uddannet handelsøkonom, men da drømme uddannelse dukker op, via en søgning på google er jeg 100 % sikker på at det er det jeg skal!

Koste hvad det vil, jeg skal optages på den uddannelse! Holistisk hudterapeut- det er det jeg skal være!

Jeg er ret meget jyde og måske lidt bondsk, så det er “holistisk” vidste jeg ikke helt hvad betød. Min kæreste og storebrødre var også lidt skeptiske for hvad var det for noget hula-hula.

Jeg kan så roligt sige nu, at det er intet hula-hula over det. Holistisk betyder “et helhedsbillede” altså at se på et menneske som en helhed. Hvert menneske gemmer på en unik historie, som kan have sat spor i kroppen, på den ene eller anden måde.

Det er disse historier og efterfølgende ubalancer, jeg som holistisk hudterapeut skal sætte sammen som et puslespil.

Kroppen kalder på din opmærksomhed ved at vise tegn som bumser, appelsinhud, hovedpine, fordøjelses problemer, allergier, rynker eller alt muligt andet du måske går og undrer dig over hvorfor du har.

Kroppen er er facinerende! Med den rette kost, kosttilskud, aromaterapi, positivt mindset, vejrtrækningsøvelser og andre redskaber kan vi hele disse ubalancer i kroppen.

Når du tager til lægen vil du få piller for dine symptomer, men jeg synes det er langt mere væsentligt at finde frem til, hvorfor disse symptomer er opstået. Hvad er årsagen til disse symptomer?

Du kan muligvis kortvarigt ligge låg på disse symptomer med piller eller creme, men en ting er sikkert og det er, at symptomerne altid vil komme igen. Måske ikke de samme, men så et andet sted på kroppen eller andre symptomer.

Min personlige rejse, kan jeg inspirere dig?

Nu er det så gået hele to år og jeg er stort set færdig uddannet holistisk hudterapeut. Det ret vildt at tænke på at der (igen) er gået to år og jeg nu sidder med mit skønne univers og deler en masse med jer.

Uden jer var mit univers slet ikke så spændende, så det skal i også have TAK for! Der er flere der har spurgt til, hvor jeg er under udannelse, så derfor tænkte jeg at jeg ville lave dette indlæg.

Måske også inspirere nogle af jer til at tage springet. Hvad er din drøm, hvad vil du gerne opnå?

Jeg er uddannet HER og hvis jeg kunne, tog jeg den gerne igen! 🙂

Tænk at jeg nu, to år senere, lever af det jeg allerhelst vil! Formidle min passion om sund og skøn livstil med en skønnere hud.

Jeg har netop underskrevet en spændende kontrakt i dag og jeg GLÆDER mig til at dele den nyhed med dig! Jeg kan i hvert fald sige så meget, at jeg ikke er færdig med at komme på holistisk hudterapeut uddannelsen. 😉

Kærligst Tina

Skal du have fingerne i min super populære e-bog “Bumsefri-hud?” Så kan du købe den lige HER.

Bumsefri_Forside
Tilbage til bloggen