Hud-rensende smoothie

Hud-rensende smoothie

Til jer der kigger med og læser med ved jo, at jeg er lidt af en smoothie-nørd eller smoothie-dronning (jo, jo det bliver jeg faktisk kaldt og det gør mig ikke noget 😉

Så min seneste kreation er en hud-rensende smoothie indefra, som smager skønt selvom den kun består af grøntsager. Det skal du ikke lader dig skræmme af 🙂

Så her kommer den

  • 1 agurk
  • 40 gr. spidskål (Mit var frosset ned)*
  • 1/2 dl ærter fra frost
  • Saft fra en 1/2 citron
  • En skive citron med skral
  • En lille håndfuld persille
  • 1 spsk olivenolie eller 1 spsk hampefrø
  • 2-3 dl vand alt efter hvilken konsistens du ønsker

Bleeeend!

*Jeg fryser alt muligt ned, hvis jeg ikke lige får det brugt. Du skal blot skære store stykker og så brede det så godt ud i en frysepose som muligt, så det ikke fryser sammen.

Derefter skal posen “ligges” ned, så det ikke bliver en stor klump. Det samme gør jeg eks. med ingefær, ananas, bladselleri osv.

Persille

Persille er hamrende sundt! Det afgifter vores system og virker blodrensende. Persille kan bruges i utallige retter og så smager det meget bedre end du regner med i smoothies!

Hampefrø

Hampefrø indeholder ikke blot de vigtige fedtstoffer, men også magnesium, jern, ungdoms-vitaminet E-vitamin som holder huden ung og stærk, D-vitamin som støtter dit immunforsvar, og jo bedre immunforsvar jo bedre er kroppen til at slå al irritation og rødmen ned i huden. Hampefrø smager let nøddeagtig og er helt suveræne! Jeg bruger afskallede fra supermarkedet eller helsekosten.

Alle kåltyper

Alle kåltyper virker afgiftende på vores lever. Kål kan for nogle give ubehag i maven, så start stille ud, og se hvordan maven reagerer. Kål siges at have store anti-age fordele, da det booster vores hudceller.

Kål er også til dig, der har hormonelle udfordringer, da det indeholder nogle bestemte stoffer, der hjælper kroppen med at nedbryde vores kvindelige hormoner.

Hvis det kvindelige hormon ikke bliver nedbrudt, kan det lave ballade i kroppen og til sidst sætte sig som appelsinhud og genstridigt fedt på baller og lår. Spis derfor flere gange i ugen rosenkål, spidskål, grønkål, blomkål, hvidkål og broccoli.

Er du klar på at prøve? 😊

Knus fra Tina

Tilbage til bloggen