Boostende juice med kiwi og min favorit grøntsag!

Boostende juice med kiwi og min favorit grøntsag!

(Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Witt)

Og det er kål! Jeg er så glad for kål og nu tænker du måske “og hvorfor dog det?” Men kål har nogle helt fantastiske egenskaber for krop og hud, så erfor får jeg kål flere gange i ugen. Denne gang har jeg valgt at komme det i min juice og det blev et hit. Smagen er frisk af kiwi og citron, så kål-smagen får du ikke denne gang 😉 Det er måske godt nok…

Hvis du ikke kan huske, hvorfor jeg synes du skal spise kål, så kan du læse det HER!

Opskriften giver to store glas:

  • 1 stk. økologisk agurk
  • 4 stk. økologiske kiwier
  • 1 stk. økologisk spidskål
  • 1/2 citron
  • 1/2 pære (kan undlades, men giver en sødere juice)
  • 2 dl. vand

Start med at skyllle kiwierne med skræl på, hvis du har købt økologisk. Det samme gør du med agurk, kål, evt. pære og citronen. Alt sammen med skræl. Derefter skærer du det groft og kommer det i din juicer.

Jeg bruger en slowjuicer fra mærket Witt, som jeg er rigtig glad for. Normalt holder alm. juice kun i 1 døgn, hvorimod slowjuice kan holde sig i op til 3-5 døgn. Den mere skånsomme pressemetode som Witt slowjuiceren byder på, giver rent ernæringsmæssigt en kvalitet der er helt i top, man mener nemlig at kunne bevarer omkring 95 % af alle de skønne vitaminer, hvorimod der hos saftcentrifugen kun bevares 75-90 %. Det er især de eftertragtede c-vitaminer, som er meget skrøbelige, pga. den større iltning, som finder sted ved presning med en saftcentrifuge. Så overvejer du, om du skal investere i en juicer, så vil jeg varmt anbefale dig en slowjuicer.

Som du måske har opdaget, så drikker jeg juice eller smoothies hver eneste dag. Det er for mig den nemmeste og lækreste måde at booste min krop med grøntsager. Kroppen har brug for en masse vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer hver eneste dag så hvorfor ikke få det gennem velsmagende juice eller smoothies? 🙂

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen