Smoothies med brændenælde og skvalderkål

Smoothies med brændenælde og skvalderkål

IMG_9447

Som nogle af jer måske så, så var jeg ude at plukke lidt ukrudt og urter i weekenden. Det har jeg nu vasket grundigt og frosset ned til mine daglige smoothies. Hvem elsker ikke gratis mad og specielt mad, der kan være godt for huden. Det er dog ikke kun godt for huden, men hele vores sundhed.

 

IMG_9432

Opskriften på min “ukrudts” smoothies så således ud (2 store glas):

En håndfuld brændenælde (mit var frosset ned, så en lille dl)
En håndfuld skvalderkål (mit var frosset ned, så en lille dl)
5 stk. jordbær
10 stk skovsyre (Dem der ligner en trekløver på billedet)
1/2 dl. ægte blåbær
1 skive citron
1/2 banan
1 spsk. Lecithin granulat (gør den cremet, men kan undlades)
1 tsk. hybenpulver (Effektive fibre, samt c-vitamin, men kan undlades)

Blend det hele og nydes kold.

Velbekomme!

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen