Opskrift: Skal du have en afgiftende power smoothie?

Opskrift: Skal du have en afgiftende power smoothie?

Her kommer en opskrift på en vaskeægte afgiftende power smoothies!

Opskriften giver et glas

  • 70 gr. spidskål
  • 10-15 gr. ingefær
  • En lille halv banan
  • 8-10 stk. i bødlagte cashewnødder (andre nødder kan også bruges)
  • 2 dl. gulerodsjuice (hvis din blender er kraftig kan du erstatte gulerodsjuice med en lille gulerod og 2 dl. vand)
  • 1 tsk. hybenpulver (kan undlades)
  • Saften fra en halv citron
  • En tynd skive ananas (jeg har skåret det i tern oghar det i fryseren)

Hav gerne dine nødder i blød i vand, da de på den måde optages bedre. Cashewnødder behøver kun et par timer eller natten over i køleskabet i vand. Blend det hele og nyd den! 🙂

Ingredienserne er gode for kroppen og har hjulpet mig med at afgifte (udrense). Kål er en kilde til vitaminer og mineraler, og kan være en del af en sund og varieret kost.

Hvis brugte hormoner ikke kommer ud af kroppen, kan de sætte sig fast i bindevævet, hvor de kan ses som ophobet fedt (typisk som “ride-bukse-lår)” og appelsinhud.

Derfor kan du booste din afgiftning med at spise kål hver dag eller flere gange i ugen, dog ikke hvis du har for lavt stofskifte.

Hybenpulver

Hybenpulver indeholder store mængder c-vitaminer, som også booster din afgiftning, men som også er med til at stramme huden op (altså også dine lårbasser! 😉 ).

Hybenpulver er en kilde til C-vitamin og kan være en del af en sund og varieret kost. Hybenpulver er syrligt og smager derfor dejligt i smoothies.

Ingefær

Ingefær er en anti-inflammatorisk dejlig rod! Mange skavanker kommer ofte, fordi kroppen er inflammeret, så jo mere anti-inflamamtorisk du kan spise, jo bedre.

Cashewnødder

Cashewnødder indeholder vigtige fedtstoffer og letoptageligt protein, som er byggesten for din krop. Cashewnødder er også med til at virke anti-inflammtorisk i kroppen. Har du tendens til rødmen/sensitivitet/rosacea så skal du tænke meget på at leve anti-inflammatorisk.

Velbekomme og husk, at skønhed starter indefra!

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen