Hvad er nu det? En 100 % naturlig skønhedsgoodiebox?

Hvad er nu det? En 100 % naturlig skønhedsgoodiebox?

Jubiiii! Jamen det er lige hvad det er: en 100 % naturlig skønhedsgoodiebox! Jeg bliver så tit spurgt, hvad i skal vælge af hudpleje, hvad mine favoritter er, hvad der virker, hvilke erfaringer jeg har med diverse hudplejeprodukter osv. Derfor har jeg længe tænkt på at tilbyde mine favoritter i en skønhedsgoodiebox – selvfølgelig til en suveræn pris. Mine tanker er, at i har mulighed for at prøve og teste mine personlige favoritter uden, at i skal have følelsen af at købe “forkert”. OBS! Billedet viser ikke alle produkter, da jeg spændt venter på at få det sidste hjem.

Hvornår kan jeg købe skønhedsgoodieboxen?

Det praktiske er jeg så småt ved at have styr på, så hold øje sidst på ugen, hvor i (forhåbentlig) kan købe skønhedsgoodieboxen gennem min online shop. Der vil være et meget begrænset antal, så det er med at være hurtig og ikke mindst holde øje med instagram, da jeg ligger det ud der 🙂

Hvad er der i skønhedsgoodieboxen?

Du skal have økologiske Mádara’s cremet renseskum som er enormt mild. Renseskummen renser huden for skidt, snavs og ikke mindst din makeup. Et basis produkt før du får det optimale ud af nedestående produkter. Min renserutine må gerne være nem og det er super let med denne renseskum, da du kan have den i badet og bruge et ganske lille pump. Massér den godt ind i huden og skyl af med lunt vand.

De lækre silkecocoons som bruges til at peele huden (peele = skrubbe huden). Når de kedelige dødehudceller peeles væk giver det huden den fineste glød og dine efterfølgende produkter vil trænge langt bedre ind i huden. Silke har haft en meget gavnlig effekt på min hud, da den mindsker sensitiv hud, rødmen, udslæt, urenheder, farveforskelle, linjer/små-rynker og gør huden silkeblød. Du får her to stk. som kan bruges 6 gange pr. cocoons. Se hvordan de nemt bruges her. Jeg har min med i bad 😉

Miqura fugtmaske fordi din hud skal have fugt, fugt og så lidt mere fugt! En dehydreret hud har det med at se trist ud. En hud der mangler fugt får også langt flere “skavanker” end en velfugtet hud. Nyd en lækker top (Nu)te og tag så den fysiske maske på og lad huden suge til sig, af de fugtgivende ingredienser.

Du skal helt sikkert have en økologisk hybenkerneolie, da de rene økologiske olier kan langt mere end jeg selv havde forventet. Hybenkerneolie er fyldt med E-vitamin samt A-vitamin der har en meget reparerende effekt på huden, men vitaminerne beskytter også huden, har jeg selv oplevet ved at bruge den. Hybenkerneolie er både en suveræn anti-age olie, men den har også en god effekt på farveforskelle, mindre ar og så virker den ikke tilstoppende, som nogle olier kan gøre, hvilket kan give hudorme og urenheder. De positive effekter har jeg hørt fra mange af mine klienter.

Min absolutte favorit! Og specielt sammen med en Gua sha! (du også får!) ? Du får selvfølgelig en krystal Gua sha (2.sortering, med små skønhedsfejl, som jeg har ret svært ved at spotte 😉 ), da huden skal holdes i gang fuldstændig som resten af kroppen. Denne massageteknik (som kan laves til din yndlingsserie foran fjernsynet) er gået hen og blevet en fast rutine i min hudpleje. Jeg kan tydeligt se forskel på min hud, når jeg har brugt den. Gua sha massage mindsker bla. sensitiv hud, rødmen, blussende hud, urenheder, linjer og rynker. Du vil også optage dine produkter bedre, når du bruger en Gua sha. Se hvordan den bruges her. Læs mere om den suveræne teknik her. Gua sha facial online kursus fordi den ikke virker hvis den bare ligger i skuffen. Derfor skal du lære alt om, hvordan den bruges og hvordan du gør. Få alle de rette tips og tricks!

Det er bare ikke det hele, for du får også et kursus i FaceGym, som viser dig, hvordan du træner huden i ansigtet. Dette er en teknik, som bruges enormt meget i Asien. Har du lige langt mærke til, hvor lækker en hud asiater har? Måske træner du bagdelen for, at den ikke skal hænge aaaalt for meget, det samme skal du gøre med musklerne i ansigtet. 😉

Dette er virkelig noget der virker! Before make up fordi jeg har været så træt af, at makeuppen ikke ligger pænt eller holder hele dagen! Men det gør den nu! Igen må jeg bare sige: fugt, fugt og fugt, som gør at makeuppen ligger langt flottere med mase af glød og så holder den hele dagen. Dette produkt kan også bruges som intens fugtmaske, hvis huden er meget dehydreret. Ellers bruger du ganske lidt under makeuppen.

Mádara “prøv-mig-sæt” så du kan udforske økologiske Mádara’s lækre hudplejeserie. Hvem er ikke træt af at købe store størrelser hudpleje til dyre domme, hvis produkterne så alligevel ikke passer til dig? Her har du mulighed for at teste, prøve, dufte og se hvordan nogle dags brug virker for dig. Sådan skal det da være!

Økologisk te breve fra NuTe for, at du kan teste nogle af de te’er jeg synes er ret fantastiske. Jeg er jo vild med urter og ikke mindst te’er, så derfor skal du også prøve disse økologiske te’er med masser af smag og varme. Det passer jo perfekt til årstiden!

Økologisk slik fra Hey Yum, ja det står der faktisk. Jamen, hudkærlighed er også selvforkælelse på højt plan, så imens du nyder din kop te og de skønne produkter, så kan du nyde økologisk slik med god samvittighed. Dette er en af mine favoritter, fordi de er syrlige samtidig med at de er søde. Mums!

Det bliver Palle’s gavebod, men begrænset antal

Værdi for alle disse herligheder er 1438 kr. men ved du hvad? Det skal du ikke betale, for din pris er KUN 499 kr, men skynd dig, for jeg har kun et begrænset antal, så du skal være hurtig, når den kommer i salg. Jeg GLÆDER mig, som var det juleaften til at i skal have denne mulighed ? Gravide og ammende kan selvfølgelig også bruge produkterne. Kærligst Tina Hvad er nu det? En 100 % naturlig skønhedsgoodiebox?

Tilbage til bloggen