Hvad SKAL du bare have på ønskesedlen?

Hvad SKAL du bare have på ønskesedlen?

Er du allerede gået igang med at skrive ønskeseddel? 

Eller ved du hvad du skal ønske dig? .............
Ja det skrev jeg for snart længe siden, og så er jeg kommet helt fra dette indlæg. Tiden indhenter mig og december er bare gået så stærk! Jeg kan slet ikke følge med. Nå men jeg ville selvfølgelig lave mine bedste jule-ønske-tips til de produkter du kunne skrive på ønskesedlen. Jeg tænker de fleste mænd først køber gave i næste uge, så jeg kan liiige nå dette indlæg. :) De gode ønsker kommer her:

Gua sha med ansigtsbalm

Gua sha med ansigstbalm som jeg tidligere har skrevet om. Den har bare taget mig med storm og det er virkelig noget du skal overveje. Den fås til forskellige hudtyper og giver rigtig gode resultater. Jeg ønsker kun at fortælle dig om, hvad der virker og hvad der ikke virker og den her VIRKER bare. Selvfølgelig hvis du bruger den :) Den er god til dig med rødmen i huden, uren hud, store porer i huden, rynker eller begyndende rynker. Der er ret mange fordele ved den.

 

Kropsbalm med havtorn

Det andet produkt er et luksus produkt en hver kvinde må eje. En fløjlsblød kropsbalm med havtorn fra Ren Lykke. Jeg nyder at tage lange bade (Nej det er ikke et godt tip, for det udtørre huden) og bagefter smøre mig ind i min favorit kropsbalm med en mild og naturlig duft af havtorn. Kropsbalmen er rig på omega 3 fedtsyrer og har den lækreste konsistens, som minder om flødeskum. Den dejligste afslutning efter et bad, og efterlader huden blød og lækker.

 

Kan man ønske sig kosttilkud i julegave? 

eller er det kun mig, Helse-Else der gør det? Men men, hvis du synes det er for dyrt at bruge penge på selv, er det jo et fantastisk ønske. Jeg ville klart sætte favorit fiske olien på ønskesedlen. Måske tænker du, "nævner hun nu virkelig den igen", men ja for det er SÅ vigtigt. Hvis du ikke er til flydende så vælg kapslerne.

 

Mascara favorit

Jeg har mange produkter jeg kunne anbefale, men det kommer jo også an på, hvad du lige står og mangler. Min favorit mascara er denne fra Idun som giver laaange flotte og fyldige vipper. 

Hvad med en håndcreme? 

Eller denne nærende håndcreme fra cattier som ikke fedter! Det er et fransk økologisk mærke som er uden duft.

Kender du Bioeffect?

Det er altså også en ret fantastisk hudplejeserie fra Island. De laver den lækreste EGF serum,  men jeg er også begejstret for deres øjenmasker. Den er suveræn inden jule tam-tam, fordi man kan se en effekt med det samme.

 

Jeg kunne blive ved, men mon ikke der er nogle gode ønsker du kunne forkæles med? Hvis jeg mangler noget bestemt, så skriv endelig, så skal jeg gerne komme med mit bud på hvilket mærke/produkt det kunne være.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen