Billeder siger mere en tusinde ord - kom akne til livs

Billeder siger mere en tusinde ord - kom akne til livs

Jeg vil kærligt fortælle dig, at der er mange ting du kan gøre, inden du vælger den skrappe akne-kur fra lægen. En akne-kur kan nemlig være ret hård for huden og give dig andre træles bivirkninger.

Selvom jeg godt ved, hvor hvor svært det er at leve med akne, så ser jeg denne akne-kur som en bjørnetjeneste for dig selv- i hvert fald i mange tilfælde. Inden kuren har du akne, efter kuren er du knas tør overalt med en rødmosset hud.. Hmm.

Jeg har gennem et års tid haft en skøn klient, som har haft store problemer med akne. Jeg kender hende ganske godt, fordi vi nu har “arbejdet sammen” så længe.

Derfor har jeg kunne give hende en masse råd og fordi hun følger dem så godt, har hun også så gode resulater. Dette var det første billede jeg modtog for et års tid siden og de nederste 2-3 mdr. efter..

.

img_6709

Resultatet var jo forrygende! Men for 1.5 måneds tid siden får jeg igen en henvendelse fra hende om, at det er brudt ud igen. Jeg tager det egentlig ikke så tungt, fordi jeg VED vi kan rette op på det.

Kroppen sender os signaler og vi skal lære dem at kende, så vi kan gøre noget ved det. Livet ændre sig og derfor vil kroppen også ændre sig, vi skal hele tiden blot huske os selv..

img_6706

Det sidste billede viser hvordan huden ser ud i dag. Vi har kørt på med plantebaseretkost, bestemte kosttilskud og generelt en livsstil, som akne ikke trives med.

img_6707

Dette er for at vise, at der er hjælp at hente på helt naturligvis. Det er ikke nogen hemmelighed at det kræver lidt ekstra, men resultatet er vedvarende og min søde klient ved nu hvad der påvirker hendes krop og så sandelig også hvad der får huden i ro.

Jeg har bla. anbefalet gurkemeje, min favorit fiskeolie , og mælkesyrebaterier. Derudover har vi ændret lidt på kosten og hendes hudplejevaner. Hun ønsker også at få de sidste ar fjernet, så derfor står dermarolleren højt på ønskesedlen i år. 😉

Det varmer mit hjerte, når jeg kan hjælpe dig. Skønhed starter indefra..

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen