Fri mig for sensitiv hud - også rosacea

Fri mig for sensitiv hud - også rosacea

/Sponsoreret af mig selv/

Hvordan mindsker jeg rosacea og sensitive hud?

Efteråret er på vej, hvilket kan være en af de værste årstider for en sensitiv og sart hudtype, men der er masser du kan gøre!

Flere og flere komme nemlig til mig, hvor de fortæller, at de har meget sart hud. Det kan være tegn som rødmen, blussende hud, tydelige blodkar, svien, kløen, tynd hud, varme i huden, irritation og sensitiv hud over for mange hudplejeprodukter.

Det kan også være, du har fået konstateret rosacea af (hud)lægen og måske føler dig magtesløs. Mange af mine klienter har følt, at de ikke kan forstå huden eller er bange for, hvornår den blusser op igen specielt i sociale sammenhænge. Sidder du med samme følelse, så skal du vide, at du ikke er alene.

Måske har du ikke læst indlægget “Den evige sarte (rosacea) hudtype“, men du kan du stadig nå at læse det og få en fornemmelse af, hvad mine råd går ud på. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind.

Den skrappe creme eller pillekur ved lægen hjælper måske her og nu, men på sigt kan huden blive endnu mere sensitiv og så er du jo lige vidt?

Nogle dage kan huden være fin, og andre dage kan den blusse op, hvor huden viser tydelige tegn på irritation. Det kan være, det netop er den situation, du kan genkende, og det kan være svært at holde gejsten oppe, hvis man føler, at huden lever sig eget liv.

Jeg vil gerne hjælpe dig og give dig alle mine erfaringer i min nyeste e-bog “Fri mig for sensitiv hud“!

Skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål til e-bogen?

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen