Basis tilskud

Basis tilskud

Hvilke kosttilskud skal jeg vælge? 

Der er efterhånden virkelig mange kosttilskud på markedet, og det kan være svært at vælge de "rigtige" og de "bedste". I det her skriv vil vi forsøge at komme med anbefalinger til en god "basispakke" for dig, som ønsker at støtte og nære din krop med kun det allerbedste.

NANI's kosttilskud

Vi er ret begejstrede for NANI's kosttilskud, og det er der en helt særlig årsag til - NANI er ikke som andre kosttilskud på markedet. NANI håndplukker de lækreste råvarer rundt om i verden, og sammensætter selv deres tilskud med kun de bedste ingredienser. Derudover får du den såkaldte "food state" form, når du indtager NANI.

Det er det nyeste indenfor kosttilskud, og også det bedste, hvis du spørger os. NANI's kosttilskud er nemlig bygget op omkring RIGTIG mad, og når jeg siger rigtig mad, så mener jeg frugter, grøntsager, superfoods, mælkesyrebakterier og alger.

For mig giver det god mening, at kroppen bedre kan optage "rigtig" mad i forhold til "gammeldags" producerede kosttilskud, der er fremstillet i et laboratorie. Med NANI er det helt simpelt. Fordi kroppen allerede genkender indholdet i NANI's produkter ligesom med den mad du indtager. Det betyder samtidigt, at din krop er fri for at skulle udskille alle de overskydende vitaminer og mineraler, som den ikke kan optage alligevel.

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med en god og fornuftig "basis pakke"? Så anbefaler vi følgende tilskud både til mænd og kvinder.

Multivitamin
Probiotika
Alaska Vildlaks Fiskeolie

Multivitaminen vælger vi for, at du får lidt godt af det hele.

Probiotika er for, at du bevarer en glad og rolig mave. En balanceret fordøjelse er en af nøglerne til en sund hud. 

Alaska Vildlaks Fiskeolien for, at du får tilstrækkeligt med omega-3 fedtsyrer (EPA og DHA). Udover de mange gode egenskaber, som denne fiskeolie har, så indeholder den høje niveauer af antioxidanten astaxantin. Dette skyldes, at vildlaksen spiser små krill, som har den her stærke, orange farve, som kommer af det enormt høje indhold af astaxantin. Dette får du og din krop også gavn af, når du indtager NANI's fiskeolie.

Til livsnyderen eller den, som gerne vil give sin krop lidt ekstra luksus, har vi sammensat en "luksus basis pakke".

Hudpakken
Alaska Vildlaks Fiskeolie
Probiotika
Rosenrod
Evt. acerola C over sommeren, D-vitamin over vinteren

Hudpakken har vi valgt, som en ekstra luksus, da den ikke kun indeholder NANI's formidable multivitamin. Nej, den har skam også lige en masse, lækre, hudstyrkende urter i sig. Dejlig måde at pleje og nære sin hud indefra samtidigt med, at du får en sublim multivitamin oveni hatten. Derudover kommer den i 30 små brevposer/dagsdoser, som du nemt og hurtigt kan have med på farten, hvis behovet er der. Doseringerne er simpelthen lavet for dig på forhånd, du skal blot tage en lille pose og indtage indholdet. 


Derudover har vi valgt, ligesom i den almindelige basispakke, at anbefale den skønne fiskeolie og probiotika. Som ekstra supplement til en ægte luksusoplevelse har vi valgt den Basis tilskud populære og fantastiske adaptogene urt "Rosenrod". Som navnet antyder, adapterer urten til din krops behov. Er du meget stresset, vil den blidt have en beroligende effekt og omvendt, hvis du er meget træt, vil den bidrage til et rart energiniveau. Den har nemlig en stimulerende effekt på nervesystemet.

Acerola C-vitamin kan du tilkøbe om sommeren, og D-vitamin til vinteren. Begge er nogle jeg elsker at tage året rundt, men hvis du vil starte ud med færre tilskud, kan du skifte lidt ud fra behov.

"Vi er alle unikke"

Det er vigtigt at påpege, at vi alle hver især har vores unikke behov. Nogle af os stresser måske mere end hvad kroppen har gavn af, andre oplever en overmandende træthed og en helt tredje har problemer med eksem eller forstoppelse. Det er altid vigtigt at kigge på disse signaler fra din kloge krop, og være nysgerrig på, hvad den forsøger at kommunikere til dig. Din krop er din ven, og den forsøger 24 timer i døgnet at bevare en så balanceret krop og psyke som muligt. 

Kærligts Tina Lykkegaard 

Tilbage til bloggen