Olien til ar (og strækmærker)

Ar olie

"Hvad nu hvis jeg skal have kejsersnit?" tænkte jeg 😅

Så har jeg jo ingen olie til arret... og så kom olien til ar til verden. 🙌
Det er virkelig en lille og meget potent basker. Super helende og reparerende til ar eller skadet hud, der er så meget kraft i kun 1/2-1 dråbe 👊

Der findes ingen mirakelkur

Ar og strækmærker kan være et ømtåleligt emne, og jeg kommer ikke til at sige, at olien til ar kan trylle arrene væk. Men den kan være med til at mindste ar og strækmærker og gøre dem mindre synlige. 🧡
Du kan selv hjælpe virkningen på vej ved at massere huden omkring arret, og forsigtigt trække og "nive" i huden. 

Hvad gør ar olien så virkningsfuld?  

Ar olien er sammensat af 3 råvarer, som virker suvænt helende og reparerende på ar og skadet hud. Olien består af hybenkerneolie, havtorn olie og e-vitamin. Intet andet. 🔥 Olien kan bruges til akne ar, solskader, kejsersnit ar og hvad der ellers kunne komme. Man skal tænke den som en reparations-olie.

Råvarernes superkræfter 

🧡1/3 E-vitamin der forbedre hudens elasticitet, men som også virker meget reparerende ved eks. strækmærker eller ar.

🧡1/3 hybenkerneolie som er en af de olier, der hyppigst bliver brugt til en hud som skal repareres. Hyben stimulerer kollagen produktionen i huden, som betyder at huden vil blive mere spændstig igen efter huden har været spændt ud.

🧡1/3 havtorn olie har en meget kraftig orange farve, som gier huden en smule glød og er kendt for at virke hudfornyende og hudbeskyttende. (obs. den orange farve kan smitte af på lyst tøj) 

Anvendelse: 
Massér arret forsigtigt ved at trække, strække og "nive" blidt i huden med 1/2-1 dråbe olie. Olien kan også sagtens blandes i din ansigtsolie, kropsolie eller graviditetsolie.  

 

Kærligts
Tina

Tilbage til bloggen