Hvad gør hudterapeuten selv når huden slår ud?

Hvad gør hudterapeuten selv når huden slår ud?
/Indlægget indeholder samarbejde og affiliate/ Jeg har de sidste 14 dage haft en lidt sensitiv hud samtidig med at den er tør og tendens til urenheder. Det har jeg egentlig hele tiden, men jeg kan typisk holde det nede, men af en eller anden årsag har det været værre på det sidste. På trods af at jeg har meget erfaring indenfor huden, så kan jeg stadig forundres over, hvorfor huden slår ud som den gør. Jeg tænker meget på, hvad jeg har gjort anderledes eller hvad har jeg ikke gjort. Konklusionen har nok været at jeg har haft liiidt for travlt og med bekymringer, som jo alligevel aldrig bliver til noget. ;) Note til mig selv: Husk det! Forleden blev jeg så mindet om af søde og dygtige Tanja Eskildsen, hvor effektivt honning er til stort set alle hudtyper. Jeg har egentlig tideligere brugt det en del, men fuldstændig glemt, hvor effektivt det er. Sådan renser du huden og får den i ro:
  • Hver aften renser jeg huden i jojobaolie, som jeg fortalte om forleden. Det kan du se HER. Om morgenen bruger jeg bare koldt vand og renser ikke huden om morgenen, fordi jeg har tendens til tør hud.
  • To gange i ugen ligger jeg honning som en ansigtmaske i et rimeligt tykt lag og massere så ansigtet i 5 min. Det er med til at opløse skidt, snavs og de irriterende hudorme. Så har jeg den på yderligere i 5 min. Den giver også den blødeste hud med masser af glød.
  • Til slut kommer jeg en let olie i ansigtet og på halsen (husk generelt din hals når du plejer huden), som giver fugt, virker dulmende på irriteret hud og tilstopper på ingen måde huden. Brug gerne nogle minutter på at massere huden og gerne med en Gua Sha, da det har en suveræn effekt på huden.
Jeg er derudover ved at teste en ny cremet facebalm, som i også får opskriften på inden længe. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre, om i synes det er spændende selv at blande hudpleje, udfra de opskrifter jeg laver? eller vil i hellere have et færdig blandet produkt? :) Kosten har jo også meget og sige, så her har jeg fokus på en masse nærende (og afgiftende) kål sammen med min morgen smoothies for at sikre, at jeg får nok grøntsager. Dertil tager jeg selvfølgelig også mine kosttilskud :) IMG_8015-2 God søndag! Kærligst Tina
Tilbage til bloggen