Selvstændig og på barsel - skal bloggen lukkes ned?

skal bloggen lukkes

(Indlægget indeholder reklame for min redning som selvstændig, som er Nem-HR)

Hvordan kommer det til at gå med at være selvstædig og så være på barsel?

Det er nok det, som jeg har frygtet mest. Jeg er ganske enkelt en klovn til at sætte mig ind i reglerne og forholdene om at være selvstædig, samtidig med at skulle på barsel. Mine kollegaer, som jeg har spurgt frygter det egentlig også, fordi vi alle har fået lidt forskelligt at vide og fordi man nok også hurtig misforstår de mange regler og termer. Jeg gør i hvert fald…

Mine veninder (som også er gravide) har også ofte spurgt, hvad jeg ville gøre omkring barsel. Jeg har jo ikke lyst til at lade bloggen stå i et helt år, fordi bloggen både er mit arbejde, men der er også rigtig meget, som er ren hobby. Det er jo langt fra alle indlæg der er betalt (desværre – det kunne eller være lækkert 😉 ) Derfor er jeg også allerede nu ved, at skrive indlæg, som jeg kan udgive løbende, selvom jeg selvfølgelig får en baby der bare er sååå nem, så jeg har lidt fritid til at skrive det spontane 😉 (Det er da ikke naivt at tænke sådan vel? 🙂 )

Tilbage til svaret mine veninder spørger om: “Hvad har du tænkt dig Tina?”

Ja, hvad har jeg egentlig tænkt mig? Jeg har jo ikke prøvet det før. Jeg er stadig ny som selvstændig og det der med baby er altså også første gang. Jeg havde forinden vi gik i gang med projekt-baby forsøgt at undersøge mine muligheder, men jeg gav næsten lidt op på forhånd (egentlig lidt en dårlig holdning). Jeg vidste bare ikke helt, hvor jeg skulle henvende mig og jeg havde bare brug for at sige, “det skal DU tage dig af” – altså ikke mig! Men en anden der havde styr på det. Det ville give mig meget mere tryghed, fordi jeg nødig vil gøre noget forkert eller snyde mig selv. Derfor fandt jeg faktisk ret hurtigt Nem-HR, som tager sig af alt det der jeg synes er svært (og bøvlet!). Er det ikke også noget med, at man skal gøre det man er god til? 🙂

De har simpelthen været guld værd for sådan en som mig. Jeg sender dem bare en mail, hvis jeg har et spørgsmål. Når jeg så har spurgt lidt for meget på mail, ringer de til mig og svare og forklare tingene en gang til 😉 Så blot et god råd til alle selvstændige der har det som mig 🙂

Derfor er jeg i fuld gang med at planlægge de næste mange måneder, så baby og jeg kan holder barsel. I tog jo vanvittigt godt imod mine skønhedspakker (TAK, TAK, TAK for det) og derfor er jeg da også ved at planlægge de næste der kommer i foråret 2018. Flere har spurgt om der kommer en skønhedsbox hver måned, men det gør der ikke. Det bliver forskelligt og ekslusivt hver gang, så i skal endelig holde øje, hvis i er interesseret.

Så bloggen kører videre i et mindre omfang, der vil være planlagt og mon ikke jeg kan skrive lidt fra hjertet, når baby sover ? Min mail bliver overtaget af min søde assistent (det er min kæreste 😉 ), så jeg har ikke mulighed for at svare og hjælpe over mail den første tid.

Kærligst Tina

Ps. Billedet er gammelt og nej – jeg sidder ikke med computeren på skødet, da computer og telefoner sender stråler ud, som baby ikke er vild med 🙂

GemGem

Tilbage til bloggen