Graviditets dagbog del 7: Byd velkommen til....

Graviditets dagbog del 7: Byd velkommen til....

Læs 1. del HER 2 . del HER 3. del HER 4. del HER 5. del HER 6. del HER

Okay, jeg kan godt se at jeg er bagud med mind graviditets dagbog, men jeg har så mange ting at se til, så derfor har jeg ikke haft tid til dette skriv. Jeg er jo i gang med at lave nogle seriøse godter til jer, så det kan i godt glæde jer til 😉

Jaaa, jeg bliver da lidt presset ved tanken om, at baby melder sin ankomst om under 4 mdr. men vi glæder os som bare pokker.

Jeg synes bare det var SÅ lang tid til og at, jeg havde god tid til diverse projekter, men tiden flyver jo afsted. Jeg har det stadig rigtig godt og har ikke rigtig nogle gener.

Jeg synes det er ret forunderligt at være gravid både på den gode og mindre gode måde. Jeg synes det er enormt hyggeligt, men også ret skræmmende på samme tid.

Det er jo vores første barn (det lyder seriøst voksent!!) og et ønske barn, men på samme tid er det også bare så surrealistisk.

Det er mere de mange samtaler om baby, amning, fødslen og graviditet der sommetider kommer bag på mig, fordi det jo er mig der står i situationen. Det er ikke længere svigerinden, veninden eller en anden bekendt. Nej nu er det mig…

Jeg lærer faktisk noget hver dag og jeres mange søde beskeder samt spørgsmål gør mig klogere. Jeg undersøger så mange ting, får at få mere viden omkring baby og jeg lover jeg vil dele det med jer! ?

Tag godt imod...

Ja så har jeg jo fået besøg at en ny person i mit liv. I kender jo nok Helse-Else og Pomfrit-Bjarne og nu kan jeg byde velkommen til…. Hormon-Tove! Tadaaa.. Hormon-Tove er sådan lidt en spøjs en.

Hun er virkelig glad, men også små-sur og så bliver hun pludselig depri, så lykkelig og bagefter tuder hun lidt og alt dette kan sagtens ske på under 30 min. Det er skam ikke usandsyneligt.

Hvis du ikke har fanget den, så er alle tre personer mig. Jeg ved snart ikke, hvem jeg helst vil have besøg af, men hende Hormon-Tove er altså lidt svær at styre.

Jeg havde da godt hørt det der med, at hormonerne kører rundt i kroppen og jeg har da også oplevet det før, men det er som om, at Hormon-Tove bare har brast ind.

Hun har ikke engang sådan rigtig banket på og spurgt om hun må være her. Jamen velkommen Hormon-Tove. Andre der har hende på besøg?

Kan i lige forestille jer, hvordan Pomfrit-Bjarne og Hormon-Tove kan gejle hinanden op og virkelig holde sammen?

Hormon-Tove kan have ret ondt af sig selv og så bakker Pomfrit-Bjarne hende op, hvor han siger, at æbleskiverne kan hjælpe lidt på det. En time efter kommer Helse-Else så med hendes broccoli smooothie for at “rette” op på de to. Ja..

Sådan er det også at være gravid. Baby begynder faktisk at fylde en del og sparker livligt i maven, hvilket er ret hyggeligt.

Når jeg så kan læse på min “Gravid” app, at baby vejer 700 gr. så skal jeg da vide hvor meget det er… Det er så en mandarin, en citron, en banan, et æble og en grapefrugt. WOW! Er der virkelig plads til meget mere i mig?

Graviditets dagbog del 7: Byd velkommen til...

En sidste ting, i dette ret så rodet indlæg er, at jeg godt gad at høre om i kender til barnevognen Naturkind?

Det er en økologisk barnevogn, hvor man ikke har brugt farlige kemikalier og jeg drømmer så meget om at baby skal eje den ?

Har du mon nogle erfaringer, så vil jeg enormt gerne høre fra dig. 🙂

Jeg håber i kunne følge med i de mange søndags tanker 😉

Kærligst Tina og baby ?

Tilbage til bloggen