Graviditets dagbog del 5: Skal det være en hjemmefødsel?

Graviditets dagbog del 5: Skal det være en hjemmefødsel?

Læs første del HER Anden del HER Tredje del HER Fjerde del HER

Gravid uge 17 og 18

Okay, jeg snyder lidt og springer et par uger længere frem end dagbogen egentlig burde, men det er fordi der ikke sker det store. Jeg har det faktisk bare godt. Så godt, at det kan undre mig lidt.

Jeg tænker bare, hvor blev den der træthed af? Hvor blev den der utilpashed af? Hvor blev de ømme bryster af? Ja, ikke fordi jeg savner det, men det skete bare lidt fra den ene dag til den anden.

Det var jo de tegn, som gjorde at jeg vidste alt var godt… eller det ved jeg da ikke lige, hvorfor jeg tror, men det gav mening på det tidspunkt. Lige nu føler jeg mig ikke rigtig gravid.

Altså jo, jeg kan da godt se babybulen ligesom i kan, men den er stort set væk om morgenen og titter så lidt frem sidst på dagen. I er så søde, for flere har skrevet at jeg bare skal nyde det, så det prøver jeg i stor stil ?

Specielt når Pomfrit-Bjarne beder om romkugler og nu tænker du nok, “Nårh de der dadel-romkugler” men nej ROMKUGLER fra Lagkagehuset… Ja ja, og så kommer Helse-Else og siger vi alle fire skal drikke juice med grønkål – altså mig, Bjarne, Else og baby…

En anden skør ting ved det her graviditet er også at flere og flere kommentere på hvor “stor” eller “lille” jeg er. Så kigger de på min mave og siger “neeej, hvor er den bare fin.

Du godt nok lille hva?” og dagen efter siger en anden det modsatte – altså at jeg er stor. Jeg spørger bare lige, hvad skal jeg svare? Jeg har ikke været gravid før 😉

Meeen det er nu sjovt nok at høre, hvad folk egentlig tænker, selvom det jo ikke betyder noget.

Jeg går faktisk og overvejer, hvor fødslen skal foregå. Jeg overvejer simpelthen en hjemmefødsel, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det er det jeg vil.

Jeg har bare ikke rigtig lyst til at føde på et sygehus. Når jeg nævner det for venner og familie så er der jo også et utal af meninger.

Den mest udbredte er nok “Argh Tina, det er jo mere sikkert på et sygehus”, men det har jeg altså læst mig til at det ikke er.

Jeg kunne SÅ godt tænke mig, at høre fra dig, som har samme tanker eller måske endda har født hjemme. Hvad er ulemperne og hvad er fordelene? Skulle der gå noget galt, så kører vi jo bare på sygehuset eller er det naivt at tænke sådan?

Heldigvis har jeg jo god tid til at finde ud af det, men jeg har lovet mig selv, at jeg il undersøge mulighederne for en hjemmefødsel inden jeg beslutter mig.

Vi skal til første jordmoderbesøg i næste uge, så må vi se hvad hun siger til mine tanker. 🙂

Kærligst Tina og baby

Ps. Helt ærligt… Kunne i ikke lige have fortalt at man (MIG!) ville få mange MØRKE hår på maven?? Det er da for underligt og ikke super sexet. Jeg kan bare høre min kæreste sige “Ej skat, så slemt er det da ikke” og han mener det bare slet ikke! 😉 Jaja, det tager jeg da bare med…

Tilbage til bloggen