Basislager til smoothies 🥕🍋🥦🥑🍓

Smoothie

 

 

Hvad har jeg altid i mit smoothie basislager? 

Jamen Tina er det ikke både dyrt og besværligt at lave smoothies i hverdagen? 
Det er et af de spørgsmål i stiller mig ret ofte. Men med et godt basislager så kommer man langt. Jeg har altid fryseren fyldt med grøntsager og bær på frost. Ikke fordi jeg udelukkende laver smoothies fra frost, men fordi det er nemt. Så fyld fryseren når  supermarkedet har tilbud. 

Jeg køber altid: 

💚 Grønkål

💚 Blomkålsris

💚 Broccoli

💚 Avocado

🧡 Ægte vilde blåbær (de små)

🧡 Jordbær

🧡 Granatæblekerner

🧡 Solbær

🧡 Aronia (Den kan ikke fås så ofte) 

🧡 Passionsfrugt

Derudover har jeg stort set altid:

🥕 Gulerødder

🍋 Citroner/lime (til nøds bare saften i glas, men jeg foretrækker frisk)

💛 Evt. ingefær

Om sommeren bruger jeg ofte vandmelon. 🍉 Det smager SÅ lækkert i stedet for vand. Så kommer jeg vandmelon uden skræl i bunden af blenderen. Mixer med noget syrligt eks. passionsfrugt, evt. lidt jordbær fra frost 🍓 altid lidt grøntsager som blomkålsris og så lidt blåbær. Jeg siger jer! det smager sommerligt. 😍

Skal den ha' et sidste skud, så kom et par stilke mynte i 🙌 I sommerperioden dyrker jeg altid mynte udenfor, for jeg elsker smagen og effekten af mynte. 

Husk en god kvalitets olivenolie, da nogle vitaminer (K, E, D og A vitamin) er fedtopløselige og derfor skal der være fedt til stede, for at de kan optages af kroppen. 

Find alle mine opskrifter på smoothies og juice her.

God fornøjelse 😘
Kærligst 
Tina 

Tilbage til bloggen