Hvorfor skal jeg vælge økologisk smør?

Hvorfor skal jeg vælge økologisk smør?
Jeg er på ingen måde fedtforskrækket, for jeg mener vi i stor stil har brug for det, men rigtig mange ved bare ikke hvad det rigtige er og synes det er svært at finde rundt i. Det har jeg skrevet et indlæg om her Forleden blev jeg spurgt om, hvorfor det lige var jeg så tit anbefaler en økologisk kærnet smør fra Naturmælk og det vil jeg gerne komme med en kort og nem forklaring på. Økologiske køer har gået på græs og er altså ikke blevet fodret med konventionel foder. I græsset er der den gode omega 3 som er så vigtig for os. Der er ikke lige meget som i fiskeolie, men der er en god portion som vi kan drage nytte af. Derudover vil du også undgå medicinrester og pesticiderester som findes i de fødevare som kommer fra konventionelle dyr. Det er altså derfor en god ide at vælge økolgisk kærnet smør, men også mælkeprodukter fra køer hvis du kan tåle det. Vi ved endnu ikke hvad alle disse giftstoffer gør ved kroppen, men det er mistænkt for at fremkalde kræft og være hormonforstyrrende, hvilket jeg synes er ret skræmmende. Så kan det godt være parabener i hudpleje pludselig fik en hård pludselig død, men tænk lige på hvad der også ryger indenbords... Jeg bruger den lækre smør overalt hvor jeg kan komme til det. Over aftensmaden sammen med lidt frisk persille, over min grød om morgenen og på hjemmebagte glutenfri brød. Det kan anbefales og din hud vil nyde det! Sundt fedt er nemlig vigtig brændstof til kroppen og hudproblemer vil nyde godt at det. God weekend, kærligst Tina
Tilbage til bloggen