Den milde naturlige makeupfjerner

Den milde naturlige makeupfjerner

/Reklame. Indlægget er publiceret hos Naturligolie.dk/

Jeg har skrevet dette indlæg for Naturligolie.dk, men jeg synes også i skulle læse med, hvis i ikke har læst det. Jeg er nemlig selv suveræn glad for denne rensemetode, da den er mild, nænsom for huden og billig! 🙂

En sund hud har brug for at få fjernet makeuppen hver eneste dag. Det ikke kun makeuppen du fjerner, men også skidt og snavs fra daglig dagens forurening og bilos. Ligesom makeuppen kan skidt og snavs tilstoppe hudens porer og gøre dem beskidte og synlige (sorte hudorme).

En nem og plejende måde at fjerne makeuppen på, er at massere økologisk jojoba olie eller økologisk kokosolie ind i huden på en tør hud. På den måde vil skidt, snavs og makeup opløses af olien. Brug gerne nogle minutter på at massere olien godt ind i huden og gør det lidt ekstra på hage, næse og pande, da det typisk er her vi har tydelige hudorme. Tag derefter en varm fugtig vaskeklud og læg over ansigtet. Dampen vil være med til at rense huden i dybde. “Træk” nu olielaget af med vaskekluden. Du kan med fordel tage en ny portion olie og gøre det en gang til. Jeg gør det altid to gange og vender vaskekluden. Du vil ikke kunne vaske olien af bare med vand, så det er vigtigt du bruger en varm fugtig vaskeklud til formålet.

I går lavede jeg en skål med meget varmt lavendel-vand (du kan også bare bruge håndvasken). Kom 4 dråber lavendelolie i vandet. Læg vaskekluden i og vrid den godt op, når olien skal fjernes. Dampen og duften fra lavendel virker både beroligende på sindet, men også på huden.

Naturlig makeup fjerner kokosolie jojobaolie lavendel

Samtidig vil du få en let og blid eksfoliering af huden, som betyder at du får skrubbet de triste og døde hudceller af huden fra vaskekluden. Denne olie-rens kan med fordel bruges af alle hudtyper- selv en uren/sensitiv hud vil have fordel af denne teknik.

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen