9 myter om makeup - hvad er fup og hvad er fakta?

9 myter om makeup - hvad er fup og hvad er fakta?

Et lille skriv fra mig, hvis du vil vide lidt om makeup myter 🙂

Forleden blev jeg interwievet af Woman, hvor vi snakkede om, hvilke makeup myter der var og hvad de egentlig gik ud på. Hvad er der hold i og hvad er falske myter som ikke passer? Jeg hører og læser ofte om mange myter der efter min mening slet ikke holder, så derfor var jeg mere end klar på at be- eller afkræftet nogle makeup myter.

Ved du eksempelvis om det er rigtigt, at dyrt makeup oftest er bedre end billigt makeup? Jeg taler jo ofte om kvalitet og kvantitet, men måske du vil blive overrasket over mit svar. Her hænger pris og kvalitet måske altid nødvendigvis sammen.

Ved du mon om makeup har evig holdbarhed? Måske tænker du “nej det har det da ikke”, men ved du hvordan de kan se det på dine produkter?

Eller er naturlige mærker sikre at bruge som allergikere? Hvad er det lige du som allergiker skal holde øje med?

Har du lyst så kan du se hele interviwet lige HER!

God søndag!

Kærligts Tina

Pssst… Har du set min nyeste e-bog “Bliv fordøjelsesproblemer kvit” som guider og hjælper dig godt på vej til at kvitte fordøjelsesproblemer. Lige nu giver jeg dig den til en intro pris på 129 kr. Jeg ved at bogen kan hjælpe ufattelig mange med dette lidt tabubelagte emne, så hjælp mig med at sprede mit budskab!

 

Tilbage til bloggen