Naturlig økologisk selvbruner test

Naturlig økologisk selvbruner test

// Sponsoreret //Selvbruner kan være super flot, men mange er bange for at få striber eller komme til at ligne en gulerod. Det skal vi have gjort noget ved i dag, da selvbruner faktisk bare er et naturligt sukkerstof der farver huden. På den måde skal du ikke stege i flere timer ude i solen (som du jo selvfølgelig heller ikke gør), for at få en lækker glød på de vinterblege ben.

Jeg har testet 3 forskellige selvbrunere fra Vita Liberata med stor fornøjelse. Deres selvbruner er nemlig økologiske og duftfrie. Inden påføring skubbede jeg kroppen godt for at få en flot jævn farve.

Phenomenal tinted dark:

Er blevet min favorit! Det er en let mousse som smøres på med Vita Liberatas påføringshandske. Den trænger lynhurtigt ind i huden og derfor skal man ikke vente på, at den trænger ind. Den har en mørk flot gylden farve som udvikler sig de næste 4-6 timer. SUPER god til benene og husk handsken det gør det meget lettere. På den måde misfarver du ikke også dine håndflader.

Self-tanning gradual lotion medium:

En let ufarvet lotion som er til dig, som ønsker en selvbruner der kun farver en lille smule. Den farver gradvist og er derfor meget nem at styre. Brug den som en almindelig bodylotion og få en fin glød. Derefter kan du komme mere på de efterfølgende dage, så du på den måde opbygger farven. Denne selvbruner kan næsten ikke gå galt, da den er meget nem at bruge.

Self-tanning tinted lotion:

Dette er en farvet selvbruner gel som er meget fugtgivende, men trænger også lynhurtigt ind i huden. Denne er til dig som er øvet, da det kræver at du er hurtig og grundig da den som sagt trænger hurtigt ind i huden. Det er en god fordel at gelen er farvet, da du på den måde kan se hvor langt du er kommet. Du kan også blande lidt almindelig selvbruner i denne hvis du ønsker en mellem farvet selvbruner.

Jeg brugte dem om aftenen og gik i bad dagen efter, for at tage lugten af selvbruner, som dog ikke var særlig slem. Overhovedet faktisk og de derfor også meget anbefalelsesværdige.


TAK til Vita Liberata for sponsoreringen af produkterne!

Tilbage til bloggen