Morgensmoothie med mango specielt god til den tørre hudtype

Morgensmoothie med mango specielt god til den tørre hudtype

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold)

Hjemme igen! Uden godt, men hjemme er nu bedst og specielt, når det kommer til madlavningen 😉

Jeg elsker mine morgensmoothies og vi har også fået det hele ugen, da vi tog en lille blender med 🙂 Vi fik en smoothie-“yoghurt”, som minder om yoghurt, men med meget mere smag og helt uden mælk.

Her til morgen blev det en mere sød variant, da mange mine varianter er med meget grønt i. Sommetider mener min kæreste at de er for sunde 😉

Opskrift til en person (stor portion)

  • 1 stk. moden avokado
  • 1 appelsin
  • 70 gr. mango
  • 1 lille spsk. lecithin granulat*
  • Saften fra en halv citron
  • Evt. en lille håndfuld frisk spinat

*Lecithin granulat gør din smoothies mere cremet, men det ikke kun konsistensen der bliver lækker.

Det gør din hud også! Det er min i hvert fald blevet. Lecithin er en slags fugtmagnet i huden. Lectihin granulat er et fedtstof, som ligger sig rundt om dine celler, som gør dem i stand til at holde på fugten i huden efter mine erfaringer.

Det har gjort, at mine hud-celler ikke bliver dehydreret og tørre. Er vores hud-celler tørre, vil du kunne mærke det som tør hud, eksem, psoriasis og irriteret/sensitiv hud.

Du kan også blot komme en lille spsk. lecithin granulat i lidt vand evt. med lidt citron og røre det godt rundt og drikke det. Det smager ikke at det store, men jeg foretrækker det i min smoothie 🙂

Jeg har tendens til tør hud, så det er vigtigt for min hudtype at fylde på med sunde fedtstoffer og disse fugtmagneter.

Morgensmoothie med mango specielt god til den tørre hudtype

Tilbage til opskriften! Blend det hele godt og top “yoghurten” som du synes. Jeg kommer nødder på, da de indeholder sunde fedtstoffer og gode proteiner, som holder kroppen mæt meget længere.

Lider du af bumser/hudorme kan det være en fordel at få sundt fedt (her lecithin granulat, avokado, samt nødder), protein (nødder) samt grøntsager (avokado og evt. spinat) til hvert måltid.

Ha’ en dejlig weekend!

Forresten… Vil du have mit nyhedsbrev? Så kan du skrive dig op (nederst på siden) HER! Så misser du ikke mine gode råd 🙂

Kærligts Tina

Vil du være bumsefri? Så giver jeg dig her muligheden, med min populære e-bog, som guider dig til en bumsefri-hud! Læs mere HER!

E-bog bumsefri hud
Tilbage til bloggen