Ønsker du at blive gravid? Så kender du måske ikke disse tips

Ønsker du at blive gravid? Så kender du måske ikke disse tips

Hende her! Hun er altså en dejlig kvinde, der ved noget, som jeg gerne vil dele med dig. Katrine Birk er behandler indenfor zoneterapi, akupressur og energiterapi, hvor hun allerede nu har mange års erfaring.

Jeg har selv taget kurser hos Katrine, da jeg synes, det er et enormt spændende felt, og jeg tror på, at vi skal se kroppen som en helhed.

Derfor har jeg lokket Katrine til at lave et lille skriv og fortælle om, hvad akupressur og zoneterapi kan, samt hvordan du kan booste din fertilitet.

Katrine fortæller

Kroppen er fantastisk, og rundt omkring på den, sidder der lette og tilgængelige zoneterapi- og akupressurpunkter, som kan være med til at styrke og støtte vores system naturligt.

Det gælder blandt andet, hvis vi gerne vil øge vores fertilitet og gøre kroppen mere modtagelig og klar til en graviditet. I dette indlæg har jeg samlet 4 punkter, som generelt er rigtig god at massere, så din krop bliver mere åben for en graviditet. Men husk, at vores kroppe reagerer forskelligt, så resultaterne kan variere fra person til person.

Punkterne er gode hvis du har svært ved at blive gravid, eller hvis du har let ved at blive gravid, men gerne vil klargøre dit system først. Mange, jeg har talt med, oplever nemlig at deres graviditet, og især de første 3 mdr, bliver lettere og uden alt for meget dårlighed, når kroppen er gjort klar med zoneterapi og akupressur først.

Det skal dog også siges at der er stor forskel på kroppe, og måske kan du opleve at det lige var de her punkter som skulle til, hvis du har svært ved at blive gravid, og måske vil du opleve at der skal professionel hjælp til. Uanset hvad, så støtter du dit system.

Punkterne kan bruges hele dit cyklus igennem, og jeg vil anbefale at dagligt bruge min. 5 minutter på at massere dem. Jeg ved dog også at man ikke altid lige år det gjort dagligt, men så bare gør det så ofte som muligt. Brug gerne lidt længere tid dagene før og under ægløsning. Når du opdager at du er blevet gravid, vil det være fint at stoppe behandlingen igen.

Tryk og massér med den styrke tryk, du intuitivt fornemmer din krop bedst kan lide. Det skal være dejligt frem for at gøre ondt, så kan din krop nemmere gøre sig klar, blød og åben over for graviditet. Alle punkter sidder på begge sider af kroppen.

Livmoderen

Livmoderzonen sidder på indersiden af hælen. Tryk og massér i hele området, og massér ekstra godt der hvor du evt. er øm. Denne zone vil hjælpe til at give livmoderen optimal energi, til at tage imod en graviditet.

Kvindepunktet

Kvindepunktet (milt 6) sidder på indersiden af underbenet. Det sidder hvad der svarer til bredden af dine 4 fingre (ringe- til lillefinger) målt fra inderste ankelkno, lige bag ved knoglen i det bløde stykke. Tryk og massér i området, som typisk vil være ømt. Dette punkt er fantastisk til at skabe hormonel balance, og dermed gøre det nemmere at blive gravid.

(Dette punkt har jeg, Tina, virkelig brugt meget. Ikke kun i forbindelse med graviditet, men også inden for at få hormonel balance)

Ønsker du at blive gravid? Så kender du måske ikke disse tips

 

Balancepunkterne

Dette er to punkter som sidder på kroppens midtlinje, lige under næsen og i hagekløften. Tryk og massér på begge punkter, gerne på samme tid. Disse punkter skaber balance i vores maskuline og feminine hormoner, og afstresser nervesystemet, så kroppen har mere overskud til en graviditet.

Ønsker du at blive gravid? Så kender du måske ikke disse tips

Styrke punktet

Dette punkt (nyre 27) sidder lige under kravebenet ved siden af brystbenet. Tryk og massér i området. Punktet er fantastisk til at øge fertiliteten, da det er forbundet til en meridianbane som løber igennem vores underliv, og er med til at styrke kroppen grundenergi.

Ønsker du at blive gravid? Så kender du måske ikke disse tips

God fornøjelse og trykkelyst

Kram fra Katrine

For flere tips og inspiration til akupressur, zoneterapi og mere flow i livet kan du følge med på instagram her!

Jeg siger jer skønne kvinder – flere af punkterne kan være ømme, så det er bare med at trykke kærligt løs. Jeg gør det ret tit uden jeg tænker over det. Der er punkter for alle mulige ubalancer, så der er gode tips og tricks at hente.

Kærligst Tina

GemGem

Tilbage til bloggen