Vil du have mit job? Så kan det blive dit...

Vil du have mit job? Så kan det blive dit...

Altså det job, som jeg selv har skabt? Du kan jo skabe det som du synes, hvordan det end er.

Jeg var ikke sikker på, hvordan mit drømme job så ud og der er helt sikkert stadig nogle ting, som jeg drømmer om, men jeg er på vej og nyder vejen hertil. “Rejsen er selve målet” fik jeg engang at vide og det er jo ganske rigtig.

Sommetider kan vi komme til at leve meget i fortiden eller fremtiden, men noget vi glemmer er at leve lige nu og lige her!

Vi kan komme til at bekymre os om det ene og det andet, men hvorfor ikke kaste os ud i det. Hvorfor ikke prøve drømmen af? Hvorfor ikke følge den modige stemme inde i dig?

Det noget jeg har tænkt meget over specielt det sidste år. Det er som om mit job har formet sig alt efter, hvad jeg har været klar til.

Det er sådan livet ofte flasker sig. Når en dør lukkes, åbnes ofte en ny og så er det bare med at gå gennem den dør.

Og ved du hvad? Jeg vil hjælpe dig! Jeg har nemlig takket ja til at blive mentor og underviser på det nye hold som holistisk hudterapeut! Jubiiii! Jeg kan nemlig ikke holde tanken ud om, at jeg ikke skal være på uddannelsen mere. 🙂

Hvis du sidder lige nu og overvejer at tage uddannelsen som holistisk hudterapeut, så spring for pokker! Hvad kan der ske? Udover at du får succes selvfølgelig? 😉

Er det pengene der afholder sig, så løser det sig. Da jeg for to år siden læste om uddannelsen skimtede jeg lige kort prisen, men havde en fornemmelse af at dét her skal jeg bare!

Er prisen alligevel en problemstilling for dig, så er det flere måder det kan løse det på. Det kan Tanja, som har uddannelsen hjælpe dig med. Derudover kan du tjene penge relativt hurtigt, når du er startet. Du får hjælp og støtte hele vejen.

Min dagligdag kan gå med følgende:

  • Skrive blogindlæg
  • Skrive nyhedsbreve
  • Besvare mails
  • Udvikle opskrifter (og jeg spiser gerne af de søde sager jeg også laver 😉 )
  • Tage i skoven for at finde urter, som jeg bruger til blogindlæg
  • Er på instagram for at ligge billeder op
  • Tage en løbetur eller en yoga time for at prioritere mig selv
  • Skrive e-bøger
  • Have spændende møder og lave online vejledninger
  • Eller som min forrige uge gik med- dyrke yoga på stranden og tage billeder af det!

Mine dage er vidt forskellige og det bedste af det hele er, at jeg selv planlægger det! 🙂

Har du spørgsmål til uddannelsen, så skriv endelig til mig i en kommentar eller på mail tina@tinalykkegaard.dk. Du må også altid skrive til Tanja eller Anja som besvare masser at mails.

Hold dig ikke tilbage! Jeg glæder mig allerede til at høre fra dig!

Kærligts Tina

IMG_9113
IMG_9126
IMG_9067
IMG_8927
IMG_8807
IMG_6492 3
Tilbage til bloggen