Få dine grøntsager: et nemt og vigtigt tip til de travle dage

et-tip-til-de-travle-dage

(Produktet er modtaget i gave derfor indeholder dette indlæg sponsoreret indhold)

Nogle dage har jeg bare mere travlt end andre og det tror jeg ikke er jeg ene om? 🙂

Derfor ville jeg lige nævne et tip jeg bruger de dage, hvor det skal gå rigtig stærkt, men hvor jeg stadig gerne vil fylde min krop med en masse energi.

Jeg synes det er tydeligt at mærke at i disse kolde og mørke måneder har kroppen brug for et ekstra energispark.

Tippet handler om at tilføre kroppen grøntsager eller andet “grønt”, fordi det har så mange gode fordele.

Jeg kan hurtigt se en effekt på huden og ikke mindst på humøret samt energien niveauet. Grønne grøntsager som kål, babyspinat, rucula, spirulina, hvedegræs, krydderurter og andet bladgrønt indeholder klorofyl.

Lige netop dette klorofyl har en fantastisk evne på kroppen har jeg selv erfaret. Det har været med til at ilte alle min krops celler, men er også med til at bekæmpe inflammation i kroppen.

Så hvis du ikke når at juice en grøn juice eller lave en smoothies med en masse godt, kan du tage et stort glas vand, tilsætte lidt citron og en tsk. “greens pulver”.

Jeg har den sidste tid brugt Pukka’s Clean Greens (inden jeg blev gravid!). Her får du både persille, spirulina, hvedegræs, brændenælde, chlorella som alle indeholder store mængder klorofyl.

Du kan også vælge tabletterne, men du skal tænke på hvor mange kapsler du skal spise, for at det svarer til en tsk.

Det er ganske mange og det kan virke uoverskueligt og lidt overdrevet. Det smager grønt, men slet ikke så du ikke kan drikke det. 🙂

Mit næste køb må være fra by High on Life, som også indeholder mynte. Mon ikke det kunne gøre smagen endnu mere velsmagende 🙂

Husk det grønne hver eneste dag også selv når det skal gå stærkt. Er du gravid eller ammende ville jeg råde dig til at lave en smooothie eller juice, da de nævnte produkter indeholder urter, som jeg ikke ville tage som gravid.

Kærligst Tina

GemGem

GemGem

Tilbage til bloggen