Du burde! Du skal! eller måske vigtigst af alt bare lytte til dig selv..

Du burde! Du skal! eller måske vigtigst af alt bare lytte til dig selv..

Det er så vigtigt et emne og derfor vil jeg også dele en oplevelse med jer. For tre år siden havde jeg et ret fedt job- eller det synes alle omkring mig i hvert fald. Jeg blev aldrig sådan rigtig glad for det, men min omgangskreds synes det var et flot job i min alder..

Derfor følte jeg at jeg jo også BURDE synes det. Det gjorde jeg bare ikke.. Efter længere tid måtte jeg erkende at jobbet ikke var det rigtige for mig. Det var en ret svær erkendelse, fordi jeg følte jeg skuffede folk omkring mig. Det gjorde jeg overhovedet ikke, men jeg skuffede mig selv fordi jeg ikke lyttede til min krop.

Jeg begyndte at få enorm rød hud og bumser, på trods af at jeg på det tidspunkt også vidste en masse om huden. Jeg forstod overhovedet ikke hvorfor den slog så meget ud. Lige indtil den dag, jeg stoppede op og lyttede til kroppen. Kroppen er hamrende klog og vil sende dig signaler hele tiden. Det bare ikke altid vi lytter til dem. Stress behøver ikke være fordi du fysisk har hamrende travlt og ikke når det du gerne vil. Det kan lige så godt være, at dine tanker kører i ring, du dunker dig selv i hovedet dagen lang, uden at du er bevidst om det. Det lige netop det der faktisk er rigtig vigtigt. At du bliver bevidst om, hvad det er du egentlig går og siger til dig selv. Tanker påvirker kroppen i en langt højere grad end hvad vi måske går og tror.

Jeg synes derfor også Krifa’s lille kampagne omkring opmærksomheden på stress er rigtig god. Der er ikke nogen der kan se du har stress, men du skal selv mærke efter og sige fra!

Pas godt på dig selv.

Kærligts Tina

/Indlægget er sponsoreret/

Tilbage til bloggen