Det der med at være #sponsoreret

Det der med at være #sponsoreret
En lille opdate fra mig. Lige midt i opvasken kom jeg til at tænke over, om det mon ville give jer en forståelse og sikkerhed ved at lave dette lille indlæg. Jeg har fået at vide at nogle synes det er ærgeligt og træls på godt jysk, at jeg sommetider skriver reklame/sponsoreret. Min blog er også blevet flyttet til Bloggers delight, hvor der vil være flere banner annoncer.
Den barske virkelighed er bare, at jeg bruge rigtig lang tid på at skrive indlæg, finde på ideer, tage billeder, researche, lave opskrifter osv. Dette gør jeg fordi jeg elsker det, jeg tænker ikke over tiden, men nyder bare at være i det jeg laver. Penge skal jo til for at betale husleje og derfor forsøger jeg, at lave spændende projekter og samarbejde med firmaer jeg synes passer ind i mit univers. Derfor vil jeg gerne slå fast, at jeg IKKE vil skrive om nogle produkter, jeg ikke kan stå indefor. Jeg vil så gerne hjælpe jer med at navigere rundt i sundheds- og skønhedsjunglen, hvilket kan være svært. Det jeg viser frem på bloggen, er hvad i finder på mine badeværelsehylder og i mit køleskab. Dertil skal produkter efter min mening være naturlige og allerhelst økologiske, så du ikke fylder kroppen med unødvendig kemi. Jeg vil også (forsøge) at vise dig hvad holistisk sundhed er, uden at det bliver alt for Helse-Else agtig. 🙂
Jeg håber derfor i har tillid til mig, når jeg skriver sponsoreret eller reklame og spørg endelig hvis i er i tvivl om noget. Jeg svarer så godt jeg kan. Jeg håber også det har givet lidt forståelse for, hvorfor jeg er nødsaget til at skrive #sponsoreret, selv jeg selv har godkendt produktet.
Kærligst Tina
img_6169
Tilbage til bloggen