Når jeg stresser af.. Hvordan gør du?

Når jeg stresser af.. Hvordan gør du?

Det er ikke nogen hemlighed, at stress i dag er gået hen og blevet en ret alvorlig situation. Der sker så mange negative ting i kroppen, når vi er stressede. Derfor er det enormt vigtigt for dig, at stresse af hver dag.. Hvad får dig til at stresse af, hvordan kobler du allerbedst fra? Nogen vil måske mene at de bedst kobler af foran fjernsynet, men selv foran fjernsynet får hjernen rigtig mange nye informationer den skal tage stilling til. Måske skulle vi slukke fjernsynet, ligge telefonen væk og være lidt opmærksom på kroppen og hvordan vi egentlig har det.

Jeg elsker lange varme bade. Desværre er det ikke fantastisk for huden, men det er fantastisk for sindet. 🙂 Bagefter smører jeg mig ind i Ren Lykke kropsolie. Jeg smører den faktisk på imens huden stadig er helt våd inde i badet og så dupper jeg mig tør med håndklædet. På den måde trænger olien bedre ind i huden og giver dig den blødeste hud.

Derudover nyder jeg at tænde aromalampen, eller dryppe et par dråber æteriske olier på fliserne i badet når jeg står der (æteriske olier er koncentrerede, så vær' sikker på at dine overflader kan tåle det.) Dufte har nemlig en ret fascinerende effekt på vores sind. Mere end vi måske lige går og tror. Du kan prøve at ligge mærke til, hvordan bestemte dufte får dig til at tænke på bestemte oplevelser. Lavendel får mig tilbage til barndommen, da min mor elsker duften af lavendel og brugte ofte tørret lavendel i vores hjem.

img_6535

Du kan også nyde et lille damp bad med tørret rosenblade og kamille. Hæld kogende vand i en skål sammen med 2 spsk. kamille og 2 spsk. rosenblade. Dampen vil virke beroligende på huden og efter du har nydt dampens effekt kan du med fordel komme en god rensende maske på huden. Når du har din valgte maske på, kan du igen sidde 5-7 min. over dampen med ansigtet. Prøv evt. honningmasken. Honning har en super rensende effekt, samtidig med at honning virke anti-bakteriel og beroligende. Jeg elsker at have alene tid på badeværelset, hvor det bare er MIG-tid!

img_6536

Kom ud! Den friske luft gør bare noget godt ved ens humør. Farverne som ændres alt efter årstiden, får tankerne til at falde til ro. Hvem kender ikke at man bare har lyst til at trykke STOP på tankerne og PLAY når vi er klar igen? Når vi kommer ud i naturen giver det hele sig selv. Ro på øverste etage har en stor betydning for din sundhed og ikke mindst din skønhed. Der vil altid være tanker, men vi skal lære at være bevidste om vores tanker.

Lange varme bade med beroligende body olie, damp med ansigtsmaske og lange gåture i skoven er min måde at stresse af på, hvad er din?

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen