Drik dig til en flottere hud med disse tips!

Drik dig til en flottere hud med disse tips!
img_7573-2Jeg har erfaret, at man kan drikke sig til en flottere og smukkere hud bare med hjælp fra urtete. Et tip der er nemt og billigt at gøre i den travle hver dag. Nogle af mine favoritter er: Brændenælde en god basis te, som for mig er med til at virke (h)udrensende. Brændenælde bruges derfor ofte til hudproblemer som bumser, tilstoppede porer, fedtet hud, appelsinhud, væskeophobninger og slap hud, og det er min erfaring, at brændenælde hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer. img_7650 Rooibos er for mig en rigtig anti-age urt. Derfor har det for mig virket at have rooibos i min te, fordi jeg har ønsket at forebygge linjer og rynker. Jeg har erfaret, at Rooibos te også er med til at dæmpe irritation i huden, fordi den virker anti-inflammatorisk. Jeg har også hørt fra bekendte, at Rooibos er god til dig der har rosacea symptomer, fordi den mindsker rødmen og irritation i huden pga. urtens høje indhold af antioxidanter. img_7656 Hibiscus giver ikke blot din urtete en smuk rød farve, men har også gode egenskaber til hudproblematikker. Specielt hvis du ønsker at holde huden ung og smuk, kan du med fordel drikke hibiscus te. Det er i hvert fald min erfaring efter at have haft hibiscus i min urtete.  img_7646 Vil du lære endnu mere om de fantastiske urter eller vide, hvordan en god teblanding laves, så har jeg lavet en guide til dig. Jeg har selvfølgelig samlet alle mine skønhedsdrikke i en e-bog som både indeholder urtete, juice- og smoothies opskrifter, som du kan få fingrene i. I e-bogen får du over 45 sider, hvor du lærer omkring, hvad de forskellige urter gør, hvilke juice du kan lave og hvorfor de er gode. Du får også opskrifter på smoothies og hvilke SUPERFOODS der er mine favoritter og selvfølgelig hvorfor du bør bruge dem. Du vil blive ekspert i skønhedsdrikke! Du kan læse meget mere HER! tinalykkegaard_forside-5
Tilbage til bloggen