Ved du hvorfor fordøjelsen og en smuk hud hænger sammen?

Ved du hvorfor fordøjelsen og en smuk hud hænger sammen?
/Indlægget indeholder reklamelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der sponsoreret indhold. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/ Jeg har valgt at ligge en populært indlæg op igen, da det er så utrolig vigtigt. Jeg hører ofte at piger/kvinder, som har hudproblemer ikke ved, hvor stor en betydning fordøjelsen har for huden. Læs med hvis du ikke allerede har læst det. Du vidste måske ikke at huden og fordøjelsen hænger tæt sammen, men det gør det. Du vil i dag opdage, hvor vigtig en velfungerende fordøjelse er og hvordan den hænger sammen med en smuk og flot hud. Vores fordøjelse varetager en stor opgave, men det er ikke altid, vi giver den de bedste vilkår.

De gavnlige bakterier i tarmsystemet

I dag spiser vi meget brød, får komælk til mange måltider, og så er vi gode til at spise sukker. Pesticiderester, sprøjtemidler samt konservering kommer desværre også indenbords undervejs. Derudover får vi ofte medicin, som ødelægger vores tarmflora. Det kan være alt fra antibiotika, som slår alle bakterier ihjel (også de gavnlige), til at tage p-piller, der går ind og påvirker tarmfloraen negativt. Hvis fordøjelsen ikke har nok af de gode og gavnlige bakterier i tarmen, kan vi opleve gener som oppustethed, forstoppelse, diarre, forstoppelse, ondt i maven, intolerancer og med mere. Dette vil også medføre, at de skadelige affaldsstoffer, som gerne skal ud af kroppen, kan ligge for længe i tarmene. Affaldsstofferne kommer derfor igen ud i blodbanen, og til sidst vælger kroppen at beskytte sig selv og lagre disse affaldsstoffer i huden. Derfor kan der specielt forekomme uren hud samt rødmen. Hudbekymringer som eksem, psoriasis, tør hud, sensitiv hud, rosacea, rødmosset hud og akne kan oftest forbedres ved, at have fokus på ens fordøjelse og den gode tarmflora, er min klare erfaring. Ved du hvorfor fordøjelsen og smuk hud sammen hænger sammen?

Hvad kan du selv gøre allerede i morgen?

Jeg støtter tarmfloraen med gode mælkesyrebakterier hver morgen og aften i tre til seks måneder eller ved at tage dem dagligt for at vedligeholde - gerne Biosym Symbioflor eller Udo's choice som er mine to favoritter. Jeg får gode fibre gennem 800 gr. grøntsager (gerne let tilberedt) om dagen og supplerer evt. med loppefrøskaller blandet op med vand, chiafrø, eller knuste hørfrø, som skal knuses og spises med det samme, da de gode fedtstoffer ellers harsker de. Fibre virker som magneter i min fordøjelse og vil derfor trækker affaldstoffer med ud af kroppen. Vi er alle forskellige og det er ikke alle der vil opleve bedring med fibre, så her skal du igen lytte til kroppen og finde ud af, hvad der fungerer for netop dig. Mange vil synes, det kan være svært og uoverskueligt, men når du først ser bedring i huden, som du ret hurtigt kommer til, bliver du helt sikkert ved. Måske du skulle give din fordøjelse lidt ekstra kærlig opmærksomhed allerede i morgen? Kærligst Tina

Vil du have endnu mere dybdegående viden omkring en sund fordøjelse, så kan du købe e-bogen omkring fordøjelsesbesvær lige HER og slippe for dine gener!

Ved du hvorfor fordøjelsen og smuk hud sammen hænger sammen? Ved du hvorfor fordøjelsen og smuk hud sammen hænger sammen? Ved du hvorfor fordøjelsen og smuk hud sammen hænger sammen?
Tilbage til bloggen