Gør din hud sommerklar med økologiske produkter

Gør din hud sommerklar med økologiske produkter

(Indlægget er sponsoreret af økologiske Mádara)

Lige så meget som jeg elsker at eksperimentere med hjemmelavet hudpleje, lige så meget elsker jeg færdiglavet ren økologisk hudpleje med effektive ingredienser. Bare jeg 100 % ved at produkterne er rene og uden alle mulige mærkelige ingredienser, så synes jeg altid det er spændende at teste og prøve nye produkter. Måske trænger din hud også til en sommerklargøring, så vil jeg lige tippe dig om et par lækre produkter- uden kemi selvfølgelig!

Efter vinterens kolde måneder og forårets skiftende vejr kan huden være tør, en smule tilstoppet og uden glød, men her kan du gøre rigtig meget derhjemme. Når huden er tør kan flere linjer/rynker også træde mere frem, så dem kan du også mindske ved at booste huden. Du kan vælge at booste huden med en masse fugt, men sommetider kan det være en god ide, at din hud bliver renset i dyden, så denne fugt ren faktisk kan trænge godt ned i huden. Jo nemmere fugten kan trænge ned i huden, jo mere effektiv vil den være.

Du kan med fordel bruge masken Peel fra økologiske Mádara, som indeholder frugtsyre, mælkesyre og C-vitamin, som efter min mening peeler hudens øverste lag. Den fjerner altså de kedelige og triste hudceller der ligger på huden. Når de kedelige (grålige) hudceller kommer væk, kan nye og friske hudceller komme til, hvilket gør at huden får meget mere glød, har jeg oplevet efter at have brugt produkterne. Har du tendens til en uensartet hudtone er denne maske også suveræn, har jeg hørt fra mange, der har brugt den!

Jeg har også brugt Peel masken omkring læbekanten, da læberne også har været udsat den sidste tid. Efterfulgt bruger jeg en hjemmelavet læbepomade eller Mádara’s Hemp Hemp læbebalm som er lækkerblød i konsistensen.

IMG_9268

I februar lancerede Mádara to nye ansigtscremer, som hedder Smart Antioxidant. Jeg skriver faktisk rigtig ofte om, at du skal spise en masse antioxidanter eksempelvis fra mørke bær eller broccoli, fordi antioxidanterne er med til at holde dig (og din hud) ung og stærk er min erfaring. Det samme kan du gøre udefra, med antioxidanter i din creme. Det er jo ret genialt! Smart Antioxidant findes i to varianter. Både en til normal og/eller kombineret hud samt til tør og/eller meget tør hud. Jeg bruger selv til til tør/meget tør hud lige nu, da huden sagtens kan trække en masse fugt.

Disse ingredienser som gør, at Smart Antioxidant cremerne beskytter huden med antioxidanter er et kompleks lavet af lav, mos, bregne og løvefod- altså naturens midler! Det er lige sådan det bør være i hudpleje.

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen