Du kan forudbestille min 100 % naturlige skønhedsgoodiebox nu!

Du kan forudbestille min 100 % naturlige skønhedsgoodiebox nu!

(Indlægget er reklame for min 100 % naturlige skønhedsgoodiebox)

UDSOLGT!!!! Tak, tak og TAK!

Efter så stor efterspørgsel på min 100 % naturlige skønhedsgoodiebox har jeg valgt, at du kan forudbestille skønhedsbox’en netop nu. Som sagt så har jeg en meget begrænset antal, så du skal være hurtig, for denne skønhedsgoodiebox kommer ikke igen.

I skønhedsgoodiebox’en vil du få:

  • 1 stk. økologisk renseskum fra Mádara
  • 2 stk. silkecoocons fra Miqura
  • 1 stk. Miqura fugtmaske
  • 1 stk. økologiske hybenkerneolie fra Naturligolie.dk
  • 1 stk. 2. sorterings Gua sha i krystal (med små skønhedsfejl, som jeg har svært ved at se ?)
  • 1 stk. Gua sha facial samt facegym online-kursus
  • 1 stk. Miqura before make up
  • 5 stk. prøver fra økologiske Mádara “prøv-mig-sæt”
  • 4 stk. tebreve fra økologiske NuTe
  • 1 stk. pose økologisk slik fra Hey Yum

Alle herlighederne har en værdi af 1438 kr. men det skal du selvfølgelig ikke betale!

Din pris er kun 499 kr.

Jeg må bare endnu engang sige, at jeg har nøje udvalgt produkterne, fordi jeg ser at de har en gavnlig effekt. Nogle af produkterne har jeg brugt længe og andre har jeg gennemtestet den sidste tid på min gravide (sarte og skøre) hud. Hvis du ikke kender produkterne, så har jeg lavet en beskrivelse af hvert produkt og hvordan de bruges. Det kan du læse HER! Produkterne kan bruges af alle hudtyper. Skriv endelig hvis i har spørgsmål.

Forudbestil din 100 % naturlige skønhedsgoodieboxen her!

OBS! Skønhedsgoodiebox vil blive sendt ud senest tirsdag d. 7 november. Økologisk mild og cremet renseskum, som nænsomt renser din hud ren for makeup, skidt og snavs uden at udtørre huden. Ha’ den stående i badet og brug den en gang dagligt. Jeg gør det typisk om aftenen, hvor jeg om morgenen blot bruger frisk koldt vand. De gule silkecocoons har været min redning, da jeg er ramt af tør hud, lidt udslæt og små urenheder. De små silkecoccons (peeler = skrubber) huden blidt og efterlader huden silkeblød. Huden vil derefter optage de efterfølgende produkter langt bedre. 100 % naturlige skønhedsgoodiebox Fugt, fugt og atter fugt. En dehydreret hud har det med at få flere hudproblemer. Så her får du tanket op på fugten i form af en nærende maske og en let fugtgivende gel, som du ligger under din makeup, så den holder hele dagen! 100 % naturlige skønhedsgoodiebox Årh den gua sha! Hvad skulle jeg gøre uden den? En massage teknik, som du hurtigt lære og det giver dig nogle vilde resultater. Ja ja, rolig nu, men jeg er bare så glad for den. Brug den sammen med den beskyttende og reparerende økologiske hybenkerneolie. 100 % naturlige skønhedsgoodiebox Der er ikke noget bedre end en varm kop te. Det skal du heller ikke snydes for, så nyd en af mine favoritter imens du forkæler ansigtet med overstående produkter. Det er da wellness! 100 % naturlige skønhedsgoodiebox Selvkærlighed og skønhed hænger jo sammen, så hvorfor ikke nyde de sure og søde økologiske vingummier? Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at give jer dem med i skønhedsgoodiebox’en 🙂 Forudbestil skønhedsgoodieboxen lige her! Jeg glæder mig til i skal prøve produkterne!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen