Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

(Indlægget er reklame for min skønhedspakke)

Okay, okay i får lov til at smug-kigge på skønhedspakken der kommer i salg 1. februar kl. 08 om morgenen på min webshop. Jeg kommer til at skrive meget mere om indholdet, så dette er kun et smug-kig 😉

Min tanke med denne skønhedspakke er, at vi skal til at gøre os forårsklar. Vi trænger (eller er det kun mig?) til lidt selvkærlighed og omsorg efter mange mørke måneder.

Huden skal boostes på flere måder. Huden på lårbasserne skal måske strammes lidt op, appelsinhuden skal mindskes, huden skal fugtes, renses og næres lidt ekstra. Vi skal have gløden tilbage i kinderne og ganske enkelt – gøre os forårsklar 🙂

Alle produkter er nøje udvalgt, hvor jeg selv har gennemtestet produkterne, jeg ved 100 % hvad de indeholder, så i får kun det bedste. Det synes jeg i hvert fald ♥

Jeg har kun et begrænset antal, så er du interesseret i skønhedspakken skal du være klar, da de sidste skønhedspakker, hold nu fast, er solgt på 30 min.

Håndlavet Gua sha i rosenkvarts krystal til kroppen – mindsker appelsinhud og strammer huden op. Se mere HER. (DEN ER FOR VILD -altså hvis du bruger den 😉 ) Plus UNIK rabatkode på Honestbeautytalks nyeste e-bog omkring Gua sha.

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

Økologisk jojoba olie til at bruge sammen med din Gua sha og/eller som almindelig bodyolie. Fedter på ingen måde, men fugter og nære huden. Den kan også bruges i ansigtet.

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018 img_1661

Pørve på epsom salt til karbad eller fodbad. Epsom salt har flere behagelige effekter. Den udrenser din bindevæv (altså hele hudens tykkelse), men virker også afslappende og beroligende på kroppen, da salten indeholder meget magnesium.

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

Detox pads til fødderne som hjælper kroppen til at slippe affaldstoffer og giftstoffer. De er altså sjove!

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

Silkecoccons fra Miqura som peeler (skrubber) huden i ansigtet meget blidt. Giver dig den smukkeste glød og hudplejen vil trænge bedre ned i huden.

img_1650

Miqura dybderensende ansigtsmaske, som bobler op på huden. En maske, som en hver kvinde skal eje til hendes hjemme-spa.

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

Luksus prøver på Evolve hudpleje der er håndlavet og økologisk. Et mærke jeg har prøvet en enkelt gang for over et år siden, men hvor det desværre ikke var særlig mange steder i DK, men det er netop nu kommet til landet. Jubiiii…

Et smug-kig på skønhedspakken som kommer 1. februar 2018

Evovle bodyscrub i fuld størrelse. Huden bliver silkeblød og så dufter den så mild og lækker!

img_1757

3 mdr. fri abonnement på min yndlings app HelloMind. Det kan godt være vi kan spise os sunde og pleje huden med de rette produkter, men dit sind og mentale velvære skal også plejes. Jeg er SÅ glad for HelloMind vil være med.

img_1763

UNIK rabatkode på det lækre Dilling undertøj til hele familien. Nej det er ikke 10 % i får eller 20 %, nej du, det er endnu mere! Det er sååå fedt!

uldtoej-til-baby-og-jeg-men-uldtoej-kradser-jo1-1

Cleanse Pukka te, som faktisk var den te jeg drak, da jeg skulle lære at drikke te 🙂 Så hedder den “cleanse” som passer perfekt til denne skønhedspakke.

img_1766

Værdien er over 1500 kr. men i ved jo godt, at det skal i ikke betale 😉

Jeg glæder mig sådan til at pakke og sende den afsted! Skal du have en med? ♥

Jeg tilbyder desværre ikke, at du kan skrive dig op, da det er først til mølle princip.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen