Se September skønhedspakke og læs om de mange produkter

Se September skønhedspakke og læs om de mange produkter

Så er den lækre september skønhedspakke klar til jer! Jeg må bare igen sige, at denne måneds skønhedspakke er så skøn! Min mission er jo, at tilbyde jer produkter som er rene, naturlige og måske endda økologiske, hvilket igen er lykkedes på bedste vis.

September betyder også at efteråret lure lige om hjørnet og sommer har været lang og varm. Derfor har jeg haft fokus på, at huden skal fugtes, næres og opbygges efter de mange solskinstimer. Efterår betyder også, at huden skal beskyttes lidt ekstra, læberne skal plejes, ansigtet skal have en masse fugt, hår samt hovedbund skal næres og kroppen skal skrubbes ganske mildt.

Skønhedspakke Karmameju fugtmist

Karmameju fugtmist

er et produkt jeg ikke se kan undvære. Jeg elsker Karmameju’s skønne dufte, som giver den mest behagelige følelse i kroppen. Denne fugtmist kan både bruges under og over makeuppen, hvis du eksempelvis føler dig tør i løbet af dagen eller lige skal friskes op. Det får også din makeup til at holde bedre. Den forstøver enormt fint og de små dråber giver huden et ordenligt fugtboost.

Til jer der har fulgt med længe ved, at jeg er stor fan af Hårklinikkens shampoo’er og derfor skal i også have mulighed for at prøve en af deres shampoo’er. Hårklinikken er kendt for at holde hår og hovedbund sund, hvilket er super vigtigt for at vi ikke for problemer som fedtet hår, irriteret hovedbund, hår tab osv. Balancing shampoo vasker håret blidt, men virker enormt rensende på hår og hovedbund.

Pai bodyvask med konjac sponge

Pai bodyvask og konjac sponge

Giver dig alle muligheder for at trække alene-tids-kortet! Den milde duft og bløde skum vasker kroppen ren samtidig med at svampen skrubber huden ganske mildt.

Jeg elsker disse former for ansigtsmasker! En fysisk ansigtsmaske fra Miqura som bobler på huden. Den virker enormt rensende, men mange masker der virker rensende kan også have tendens til at udtørre huden. Det gør denne ansigtsmaske ikke, da den virker meget fugtgivende. Brug den aftenen inden en fest, arrangement eller op til weekendens strabadser.

Når efteråret banker på døren, skal vi have en læbebalm klar. Derfor får du en læbebalm fra Ecocking som beskytter den sarte hud vi har på læberne. Jeg har altid en læbebalm liggende på natbordet, da jeg synes en læbebalm giver rigtig meget, når man bruger den til natten. Du får også en prøve på en opfriskende lermaske.

Magneisum olie

er måske ikke noget du har hørt om før og derfor synes jeg bestemt du skal lære den at kende! Jeg har prøvet denne magnesium olie for mange år tilbage da jeg trænede op til halv marathon. Jeg smurte benene ind 3 gange i ugen og undgik trætte og tunge ben. Magnesium virker nemlig beroligende og virker lige der, hvor du smøre den på. Jeg bruger den også til lille Kalle, da han har enormt meget krudt i den lille krop og kan have svært ved at falde til ro. Pas på du ikke har rifter eller sår, da den svier på rifter/sår.

YES! Jeg er jo ved at lave denne smoothie-bølge, hvor vi drikker en smoothie om dagen. Simpelthen for at øge det daglige grøntsagsindtag. Vi kender vel alle, at man når til aftensmaden og så har man fået to gulerødder til de der rugbrødsmadder til frokost. Så derfor skal du have et sugerør af stål fra YummiYummi. Jeg er ælde vild og elsker disse sugerør der kan bruges igen og igen.

 

Hvis du ikke har læst det, så finder der SÅ mange læbepomader der er fyldt med mineralske olier, som gør dine læber afhængige af læbepomade hele vinteren. Derfor får du her en læbepomade fra Lavera som er en af mine favoritter. Den bløde læbepomade virker beskyttende og fugtgivende. Jeg har altid en læbepomade med i tasken. Den kan sagtens bruges til børn og mænd, da den hverken dufter eller smager af noget.

Hende her, er altså en favorit uden lige. Evolve serum ligge under din dagcreme eller olie. Jeg plejer at sige, at en serum, er det bedste af det bedste, som er i din dagcreme. Det er aktive stoffer, som giver enormt meget til huden. Brug ganske få dråber i ansigtet og på halsen og kom en olie en dagcreme ovenpå. Den booster din hud med fugt – for at undgå hudproblemer er det alfa omega at huden er gennemfugtet hver eneste dag!

Du får også Pukka tebreve for at smage på de lækre smage. At nyde en stor kop varm te er lige hvad efteråret kan.

Weleda er også en af mine favoritter, så måske kan du kende Skinfood, for den har jeg haft med før. Dette er ne stor prøve som du kan prøve. Brug den på alle tørre og udsatte steder, som ekstra pleje og fugt. Jeg bruger den selv på albuerne, fødderne, tørre pletter i ansigtet eller på kroppen, til læberne og til alt hvad du faktisk kan finde på.

Buff Bar fra Wholi er en sej proteinbar! Jamen det er det alstå.. Det er fremtidens protein bar, som selvfølgelig er økologisk, men mest af alt er den bla. lavet på larver. Jeg synes det er ret sejt og en smule grænseoverskridende på en og samme tid 🙂

Husk på, at september skønhedspakken ikke kommer igen og kun er i et begrænset antal, så du har egentlig ikke tid til at være her! Smut forbi min webshop, hvis du skal have fingrene i en skønhedspakke. Find skønhedspakken her.

Knus fra Tina

Tilbage til bloggen