Økologisk brand der fortjener et indlæg!

Økologisk brand der fortjener et indlæg!

//Produkterne er sponsoreret//

For nogle uger siden blev jeg kontakte af en rawnpureshop som har håndplukket og nøje udvalgt deres produkter.

De vælger kun naturlige og økologiske produkter, uden hormonforstyrrende stoffer og de kedelige mineralske olier. Deres udgangspunkt var også at selv en meget sart hudtype skulle kune tåle produkterne.

Derfor blev jeg spurgt om jeg ville teste nogle produkter fra Evolve Beauty, som jeg takkede ja tak til. Hold nu fast det gav minder til sydens sol ved at bruge disse produkter.Specielt dagcremen til normal/tør hud, som dufter skønt at vanilje og kokos.

Egentlig er jeg ikke til søde dufte, men den dufter super skønt uden at være dominerende på nogen måde. Så indeholder den hyaluronsyre som bare er favorit ingrediensen, da det fugter og nære huden- uden at fedte.

Hyaluronsyre mindsker og forebygger også linjer og rynker. Derudover indeholder den arganolie som er rig på e-vitamin som er meget reparerende. Eks. på solskader eller ar efter uren hud.

Deres renseprodukt der hedder gentle cleansing melt og er en tyk olie gel-agtig konsistens som renser huden i dybden. Et oliebaseret renseprodukt har den store fordel at den kan løsne hudorme og rense hudens porer i dybden.

Når produktet kommer i kontakt med vand bliver den helt mælkehvid og selve fedtstoffet opløses, men huden er bagefter helt blød og lækker.

Jeg elsker disse typer renseprodukt til at skifte med, da renseskum eller lign. kan være en smule udtørrende for en tør hudtype.

Så kommer vi til chokolade moussen med korn. Eller den dufter i hvert fald som en chokolade mousse, som man liiige har lyst til at smage på.

Lige da jeg åbnede den var jeg bange for, at det var kaffe, for jeg er bare ikke vild med duften af kaffe, men chokolade, det er lige mig! 🙂

Masken som hedder Radiant glow mask indeholder rå kakaopulver, som er hamrende sundt pga. det høje indhold af antioxidanter og de små finde korn kommer fra pulveriseret kokosnød.

Mere eksotisk bliver det bare ikke. Lad masken sidde 5-10 min. og huden er fugtet og døde hudceller er skrubbet væk.

Efter jeg havde testen de skønne produkter var jeg spændt på prisen, da jeg var bange for det var nogle dyre produkter, men til min store overaskelse er det super fordelagtige priser.

Derudover er disse tre produkters indhold af økologiske ingredienser ret høj. Dagcremen er dog “kun” på 32% (men stadig helt naturlig!), gentle cleansing melt ligger på hele 99 % og radiant glow masken på 82 % det er altså super højt.

Stor anbefaling herfra og nej det skal jeg ikke sige. Jeg bestemmer helt selv hvad jeg vil skrive om og hvad jeg vil skrive. 🙂

Disse produkter er ikke sidste gang i høre om. Tjek også lige deres bodylotion ud med hele 90 % økologisk indhold til sølle 125 kr.

Øko-hilsner fra Tina

Ps. Jeg var da lige ved at glemme at i kan bruge rabatkoden: tinalykkegaard og få 10 % på jeres første køb. Koden kan kun bruges en gang pr. person og kan bruges frem til 1. okt. 2016.

Tilbage til bloggen