Sådan mindsker du poser under øjnene

Sådan mindsker du poser under øjnene

Forleden var jeg til et møde hos en leverandør, hvor vi havde en masse ting vi skulle snakke om. Snakken gik på et tidspunkt på, hvordan man via hudpleje kunne hjælpe på bestemte hudtilstande (uren hud, sart hud, poser under øjnene osv.).

Det var faktisk en ganske interessant snak, fordi jeg sommetider synes hudplejemærker kommer til at love for meget af det gode.

Jeg elsker hudpleje og har jo en kæmpe interesse for det, men uden at fornærme nogen, så bliver jeg ofte skuffet over, hvor meget man bliver lovet ved at bruge bestemte produkter.

Kroppen er jo en helhed og hvis du bliver ved med at gøre det, som eksempelvis skaber poser under øjnene, så kan du smøre nok så meget øjencreme på, for poserne forsvinder ikke.

De mindskes måske, men de kommer jo igen, fordi du ikke finder årsagen til hvorfor du får poser under øjnene.

Eksempelvis kan almindeligt (billigt) salt gøre at kroppen holder på væsken i kroppen, som kan give poser under øjnene eller generelt væskeophobninger.

Her er havsalt et langt bedre valg, da det indeholder mineraler, som kroppen kan forholde sig til.

Gyldenris te har været en hjælp for mig, da det dræner kroppen for “den dårlige” og ophobet væske, og jeg drikker rigeligt med almindeligt vand, så kroppen kan blive skyllet igennem og hydreret igen.

For lidt søvn kan hurtigt ses på huden, så har du mulighed for at få din skønhedssøvn som er fra kl. 22, så er det med at gøre det. Har du små børn, så er dette punkt nok lidt sværere selv at bestemme. 😉

Massage har også været en stor hjælp for mig, da jeg har kunnet lave lymfedrænage, som betyder at væsken i ansigtet kommer ud i mit lymfesystem og på den måde kan den overskudende væske udskilles af kroppen.

Her er en gua sha helt suveræn, fordi den støtter blodcirkulationen, øger hudens egen kollagenproduktion, samt mindsker væske/poser under øjnene. Du kan med stor fordel ligge gua shaen i køleskabet, for at få den kølende fornemmelse og for at poserne forsvinder. Det har virket for mig. 🙌
Hvis du vil bruge den pga. poser under øjnene er den god at bruge om morgenen, men ellers kan du sagtens bruge den om aftenen foran fjernsynet – ja så nemt er det!

Derudover har den stimuleret min hud og mindsket rynker og slap hud, men også som forebyggelse. Det faktisk en form for motion til ansigtet.

Hvis du vil se en video af hvordan gua shaen bruges, kan du hoppe ind på min instagramprofil @tinalykkegaard og følge med. 🙂

Har du spørgsmål? Så husk at du altid må skrive.

Ha’ den dejligste dag.

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen