Sådan får du bløde sommerben med en flot kulør

Sådan får du bløde sommerben med en flot kulør

/Indlægget indeholder affiliatelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der også sponsorerede produkter i indlægget jeg selv har efterspurgt. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/

Sommeren har for alvor ramt os, hvilket også betyder at benene skal luftes. De kan både være små-tørre, halv blege og de skal vidst også lige barberes inden de skal se dagens lys 😉

Så jeg tænkte jeg lige ville lave en nem lille guide til bløde sommerben med en flot kulør!

Jeg har nemlig nogle tips, som jeg selv bruger og er meget glade for, så måske du også kunne bruge dem. Hvis du ikke så min instagram story i lørdags, så missede du også et godt tips, men det tager jeg selvfølgelig med her!

Det første tip er, at du med stor fordel kan barbere dine ben (og alle andre steder på kroppen 😉 ) i økologisk sød mandelolie!

Et tip jeg selv fik for flere år siden og et tip jeg har brugt lige siden. Har du problemer med knopper efter barbering eller at du ikke tåler diverse barberskum (som ofte er fyldt med meget skidt), så skal du gøre dig selv den tjeneste at prøve dette.

Jeg fugter mine ben godt under bruseren og så kommer jeg et tyndt lagt mandelolie på benene (ca. 3 pump til hvert hele ben).

Så barberer jeg ellers bare løs og har en lille skål ved siden af med meget varmt vand. På den måde kan jeg skylle min shaver efter hvert “strøg”.

Det er lidt mere fedtet end en barberskum, men resultatet er bestemt umagen værd. Til sidst skyller du blot dine ben og “olielaget” vil stadig være på dine ben og så dupper du benene tørre med en håndklæde.

Voila! Hamrende bløde ben uden irritation! Jeg har også erfaret et bedre resultat, hvis jeg gør det om aftenen- måske fordi olien får lov til at trænge bedre ind.

Mascha Vang's selvbruner

Næste dag har du god mulighed for at give benene lidt mere sommerkulør. Mange spørger mig ofte, hvordan jeg får selvbruneren pæn og her kommet mit eget fif. Jeg blander stort set altid min bodylotion med lidt selvbruner i hånden.

Det lige knap halv halv-altså mest body lotion. Så kommer der meget sjældent streger og kanter. Du kan også på den måde se, hvordan farven er på dig og hvor godt din hud tager imod.

Undgå at komme mellem dine tæer (og fingre), men kom meget lidt af din blandede creme ovenpå foden. Ønsker du et mere farvet resultat, så gå efter en selvbruner på spray eks. denne, som også nemt kan bruges på hænder og fødder.

Jeg har netop modtaget Rudolph care “Hint of summer“, som jeg også skal i gang med at teste. Den er netop lavet til at blande sammen med dit favorit produkt. Jeg holder jer opdateret! 😉

bodyscrub som holder på din sommerkulør

Husk også at bruge en bodyscrub en gang i ugen. Det fjerner de kedelige døde hudceller og gør huden mere modtagelig overfor olien eller creme du smører dig ind i.

Scrub aldrig lige efter barbering. Jeg er rigtig glad for Karmameju’s som du kan finde her. Hvis du mere er lidt at lave den selv, så kommer der en nem opskrift en af de kommende dage på lækker scrub som du kan se på de næste billede. 🙂

hjemmelavet bodyscrub

 

Hjemmelavet bodyscrub

Mon du glæder dig til opskriften? 🙂

Nyd sommeren med de lækre bløde sommerben med den flotte kulør!

Kærligts Tina

Tilbage til bloggen