Disse naturlige produkter bruger jeg i min graviditet

Disse naturlige produkter bruger jeg i min graviditet

/Indlægget indeholder reklamelinks, hvilket betyder at jeg får en lille kommision, hvis du køber det online gennem disse links. Dertil er der sponsoreret indhold. Tak fordi du læser med og støtter mit arbejde!/

Jeg har længe tænkt på, hvad jeg smører min krop ind i, fordi jeg ved, at det har en stor betydning. Desværre er der nogle ingredienser, som findes i meget hudpleje, der har en dårlig effekt på huden eller endda forværrende effekt.

Det er dog ikke “kun” den forværrende effekt jeg tænker på, men også de hormonforstyrrende stoffer, som efterhånden findes i rigtig mange ting. Det syne synes jeg er frygtelig ærgerligt og faktisk også en smule skræmmende, fordi hvad er det lige de hormonforstyrrende stoffer gør ved vores krop?

Og en lille baby, hvis du er gravid? Hvis du er i gang med eller tænker på projekt-baby, så vil jeg også varmt anbefale dig at skifte dine plejeprodukter ud med rene og naturlige produkter.

Fik du ikke læse “Hvad må jeg bruge af produkter som gravid?” så kan du stadig nå det.

Jeg har fået min nogle favoritter på det seneste, som jeg gerne vil præsentere dig for.

Min første favorit er renseskummen fra økologiske Mádara, fordi den er enormt mild og så fjerner den alt makeup stort set. Egentlig er der mange rense produkter der udtørre min hud, men denne gør ikke, men jeg renser også kun om aftenen og så bruger jeg kun ganske ganske lidt renseskum om morgenen eller blot koldt vand.

Et andet favorit produkt er også fra Mádara, som er en michellar water der er sådan et must have produkt. Jeg er ret øm overfor mine øjenvipper og har altid passet godt på dem.

Mange spørger ofte til, hvordan jeg får dem så lange, men det kedelige svar er, at det ligger til familien, men jeg kunne aldrig drømme om at sove med mascara på, da det slider voldsomt på vipperne og de falder også hurtigere af.

Jeg er heller ikke glad for at gnubbe min mascara af, da jeg synes det er for voldsomt. Derfor renser jeg blidt min mascara af, hvor jeg starter med at tage halv-varmt vand i ansigtet, så mascaraen forsigtigt opløses og derefter bruger jeg renseskummen.

Til sidst tager jeg resterne af mascaraen af med en vatrondel som er godt fugtet med michellar water. Produktet er faktisk et alt-i-en produkt, så til den hurtige rensning, ferie eller lign. kan du nøjes blot med michellar water.

Disse naturlige produkter bruger jeg i min graviditet

Jeg kan heller ikke undvære en facebalm til ansigtet. Den er beskyttende og enormt plejende til en tør hud som min, men jeg har også tendens til urenheder, så derfor er det meget vigtigt at den er let.

Den må endelig ikke fremprovokere tilstoppede porer, så derfor blander jeg min egen udfra denne opskrift. Indimellem bruger jeg også kokosolie, men jeg gør aldrig det samme dag ud og dag ind.

Det sidste produkt jeg er sådan lidt (MEGET) oppe at køre over er natcremen (ja faktisk også dagcremen) fra Aurelia. Der bruges nemlig mælkesyrebakterier i deres hudplejeserie.

Hvis du følger en smule med på bloggen ved du, at jeg elsker mælkesyrebakterier og det samme gør jeg, når man vælger at komme det i hudpleje!

Jeg har haft tendens til rødmen og faktisk en smule eksem-agtig i ansigtet under min graviditet, hvor det mindskes og dulmes hver gang jeg bruger cremerne fra Aurelia.

Disse naturlige produkter bruger jeg i min graviditet

Okay okay… det allersidste produkt jeg også er ret glad for er en let farvet dagcreme fra Mádara.

Jeg smører den på lige efter jeg har påført facebalm samt dagcreme, hvor den giver en helt let og flot dækkeevne uden, at det bliver som en foundation.

Så lader jeg det tørre et par minutter og kommer lidt mineralpudder over. Voila siger jeg bare! ?

Spørg endelig, jeg kun et par klik væk!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen