Naturligt babyudstyr til baby - hvad har jeg valgt?

Naturligt babyudstyr til baby - hvad har jeg valgt?

(Indlægget indeholder sponsoreret indhold med de fedeste brands – synes jeg! ♥)

I har været så mange der sødt har spurgt til, hvilket babyudstyr jeg har valgt til baby. Der er jo en masse ting der skal anskaffes, men jeg (eller vi) har helt bevidst gjort det hen af vejen de sidste måneder.

Både fordi man skal lige være klar til at købe babyudstyr- så bliver det pludselig meget virkeligt, men også rent økonomisk, da det er lidt sjovere at købe den hen af vejen 😉

Baby: Hvilket naturligt babyudstyr har jeg valgt?
Hvad skal baby have på af tøj?

I kender mig jo sikkert som hende der Helse-Else (der er lidt for meget sommetider) og hun har bestemt også været på spil, da jeg skulle vælge tøj til baby.

Jeg har en stor respekt for farlige kemikalier, mærkelige farvestoffer og hvad man ellers bruger for at tøjet “holder sig pænt”. Ikke mindst fordi jeg ved, at huden er vores største organ og det tøj vi har på, kommer helt tæt på huden.

Derfor er jeg også ret bevidst om, hvad jeg ønsker baby skal have på. Jeg er vild med Dilling, fordi jeg kender deres tøj og værdier så godt, som jeg gør. Tøjet er økologisk, de bruger naturlige farvestoffer, ingen skadelige kemikalier og så er tøjet svanemærket.

Hvis du ikke kender Dilling, så bliver du sikkert også overrasket over deres formidable priser 🙂 Derudover har jeg købt en masse brugt tøj. Jo mere tøjet er vasket, jo færre kemikalier er der i tøjet.

Jeg synes også der er så meget fint brugt, som jeg ikke synes skal gå til spilde, fordi de små jo vokser så hurtigt. Jeg er netop blevet kontaktet af Babyfamily.dk, som starter en skøn webshop i det nye år. Det skal jeg vidst også holde øje med 🙂

Hvilken barnevogn skal baby sove i?

En seriøs lækker ØKO øse! Den er sååå fin og jeg er bare top forelsket i den. Jeg tror, at jeg har følelsen, som mænd har, når de får en ny bil 😉

Sommetider tænker jeg “Ej Tina, nu er du for meget” men når jeg så undersøger markedet og læser om de mange problematiske stoffer der bruges i eks. barnevogne, så er jeg slet ikke i tvivl. Baby skal sove i øko vogn! ♥

Derfor faldt jeg hurtigt over Naturkind, som er et østrigsk mærke. De har faktisk hele 35 år bag sig og ved hvad de laver. De bruger naturlige materialer og bruger ikke skadelig eller farlige kemikalier.

Inden du tænker “så koster den sikkert også kassen!” som jeg gjorde, så kan jeg fortælle dig, at den faktisk er i samme prisklasse som andre barnevogne på markedet.

Derfor var jeg også sikker på, at selvfølgelig skulle det da være den! Du kan se, hvilken model jeg har valgt her! Jeg er slet ikke færdig med at vise jer barnevognen og der er SÅ meget jeg skal fortælle jer om den! 

Baby: Hvilket naturligt babyudstyr har jeg valgt?

Babyseng uden sundhedsskadelige stoffer

Jamen når Helse her går i gang, så bliver alt undersøgt 😉 Selv i møbler og senge kan der være brugt sundhedsskadelige stoffer, hvilket jeg da ikke synes baby skal sove i.

Derfor har jeg fundet mærket Hoppekids, som laver møbler uden fluorstoffer, tungmetaller, bromerede flammehæmmere. Nogle af stofferne står og afgasser, hvilket gør at vi så indånder det skidt.

Til at starte med håber vi at vuggen falder i baby’s smag og senere hen satser vi på at sengen “Anton” er lige hvad baby har brug for.

Begge senge kan laves om til bænke, så når baby vokser ud af dem, kan de stadig bruges på børneværelset – smart!

Dyne og pude i naturmateriale

Her har jeg valgt en dyne fra Dynefabrikken.dk som laver dyner der både er økologiske og allergi-venlige. Der er flere slags. Vi valgte en helårs dyne, som er enorm blød og lækker.

Den smarteste pusletaske

Og det er den! Den er ret genial faktisk. Ikke nok med, at der selvfølgelig er tænkt over, hvilken typer (naturlige og økologiske) materialer der er brugt, så er designet også ret lækkert.

Jeg snakker selvfølgelig om pusletasken fra CAMA Copenhagen. Pusletasken er rummelig, men også med en madras indeni, så man kan skifte baby når som helst, hvor som helst.

Materialerne som baby er i kontakt med er lavet af økologiske materialer. Der er flere lommer både foran og indeni. Du kan se en lille præsentation af pusletasken her.

Baby: Hvilket naturligt babyudstyr har jeg valgt?
Hvilke sutter skal baby have?

Hvis baby altså vil have sut… Men det skal i hvert fald prøves og her har jeg valgt sutter af naturgummi. Der er lidt forskellige holdninger til sutter og hvad man skal vælge.

Her gik jeg efter min mavefornemmelse, hvor jeg har købt nogle fra Natursutten og Hevea. De er lavet af samme materiale men sutte hovedet er forskelligt og det samme er størrelsen. Hevea’s er en smule mindre, som måske er at foretrække til en helt lille ny baby?

Jeg har sikkert glemt en masse, men det kommer jeg nok i tanke om og så må jeg skrive et indlæg mere 🙂 Ellers må i jo spørge løs. Ha’ en fantastisk jul med jeres kære og TAK fordi i læser med ♥

Kærligst Tina

img_1189
Tilbage til bloggen