Anmeldelse af den økologiske barnevogn Naturkind

Anmeldelse af den økologiske barnevogn Naturkind

(Indlægget er reklame for Parcellet.dk) I er flere der har efterspurgt en anmeldelse af min økologiske barnevogn fra Naturkind og det vil jeg med glæde give jer. Jeg tog selv kontakt til Parcellet.dk, da jeg har et stort ønske om, at Kalle skal undgå så mange skadelige kemikalier, hormonforstyrrende stoffer og allergifremkaldende stoffer som muligt.

På den ene side synes jeg, at jeg er lidt hysterisk og på den anden side kan jeg blive helt paf over de mange studier, som viser, hvad hormonforstyrrende stoffer gør ved os. Derfor gik jeg som sagt lidt i krig, da jeg var gravid og undersøgte markedet for produkter uden skidt og skrammel. Her faldt jeg hurtig over barnevognen Naturkind og blev SÅ vild med den, bare ved at læse om den 🙂

Men Tina, da det er et samarbejde er du så sådan rigtig glad for den?

Det bliver jeg tit spurgt om og svaret er et stort JA! Som du måske lige har læst tog jeg selv kontakt til forhandleren om et samarbejde og det har jeg aldrig fortrudt. Flere af mine veninder skal liiiige høre en ekstra gang, om det nu “bare” er noget jeg siger her på bloggen og i virkeligheden mener noget andet, men lad mig lige slå fast – jeg skriver ikke noget her, som jeg ikke synes om. Kalle og jeg er vild med øko vognen!

Er den tung at køre med?

Nej, den er enormt let. Jeg er en forholdvis bette og lav pige (Ja, jeg er vel jyde) og ville derfor ikke have at barnevognen skulle komme med mig. Derfor blev jeg også overrasket over, hvor let den er at køre med (altså vægtmæssigt). Jeg har valgt dreje hjul, hvilket var den helt rette beslutning for mig. Jeg har barnevognen med mig overalt og elsker, at jeg bare kan køre rundt uden at skulle “løfte” barnevognen når den skal dreje.

Jeg havde dog hørt nogle negative erfaringer med drejehjul, men jeg har ingen dårlige erfaringer med dem. Drejehjulene kan nemlig også klikkes fast, så de bliver låst, så skulle man gå på en grusvej, kan man klikke hjulene fast og så er den nem at køre med.

Er den nem at klappe sammen og hvor meget fylder den?

Den er meget nem at klappe sammen, når du først lige at prøvet det et par gange. Derudover fylder den meget lidt, hvis du skal have den med i bilen. Jeg er netop blevet ejer af en lille Toyota Aygo og jeg har testet om den kan være i bilen… (trommehvirvel) DET KAN DEN! Ingen problemer.. Der skal lige et enkelt hjul af, hvilket er pokkers nemt at “klikke af” og på. Selve stellet er i bagagerummet og kalechen kan være på bagsædet eller på forsædet alt efter, hvor man ønsker baby skal være. img_2462

Hvor længe kan barnet bruge den?

Jeg tænker Kalle skal ligge i den til han er flere år 😉 Liggemålet er nemlig ret langt, hele 98 cm. Lige nu ligger Kalle i en lift man kan tilkøbe og når han så bliver for lang, tager vi bare liften op. Vi har faktisk været ret glade for liften til at sove i, når vi har været ude hos familie eller venner her i starten.

Holdbarheden på en økologisk vogn uden kedelig kemi

Det eneste “men” der er med Naturkind barnevognen er, at holdbarheden er mindre end ved mange andre vogne rent udseendemæssigt. Naturkind er (heldigvis) ikke imprægneret, hvilket gør at man skal have sit regnslag med sig, hvis det skulle begynde at regne. Stoffet på Naturkind barnevognen er økologisk bomuld, hvilket gør at stoffet kan falme over tid. Det er slet ikke noget jeg har tænkt på. Det er for mig ikke en ulempe – tværtimod. Jeg vil langt hellere have en barnevogn der er uden kedelig kemi end at den står som en sprit ny efter tid. Som Mia fra Parcellet.dk siger, så er det jo ligesom fødevare. Økologiske fødevare holder sig ikke nær så godt, som konventionelle fødevare.

Far siger…

Vi har de sidste weekender været en del hos mine forældre og som min far siger “husk at skriv at håndtaget kan justeres. Det er så lille en ting, men det er så dejligt!” Så (en af) min Far’s favorit ting på barnevognen er hermed givet videre 😉

Ekstra lir

Jeg er super, som i virkelig super glad for min “kasket” til barnevognen. Det hedder det vidst slet ikke, men det ligner det lidt. Altså en ekstra skærm man kan sætte på vognen, så det skygger for solen. Jeg har også valgt regnslaget til og det er nødvendigt for at beskyttet vognen. Det er meget enkelt og nemt at smide over, hvis det skulle give regn. Jeg har også myggenettet til (hedder det mon det?). Det er dejlig tæt og nemt at sætte på. Det bruger jeg dagligt.

Nå ja, den sidste ting, som jeg synes er genialt her i sommervarmen er, at man kan åbne for enden af barnevognen, så der kan komme luft ind i selve kalechen. Se billede, hvis det giver mere mening 🙂 Har jeg mon glemt noget? Måske, men så må i endelig skrive. Jeg er allerbedst til at svare på instagram, hvis du synes jeg er langsom til at svare her 🙂 Knus fra Tina (og Kalle på armen)

Tilbage til bloggen