Jeg er gravid! Den er god nok, jeg er ved at lave en Helse-baby... troede jeg!

Jeg er gravid! Den er god nok, jeg er ved at lave en Helse-baby... troede jeg!

Ja den er god nok – jeg er gravid! Det er faktisk ret vildt. Jeg har siddet længe og tænkt på, hvilken overskrift jeg skulle skrive, men “jeg er gravid” er vidst den mest sigende ?

Gravid 13. uge

Det er så skønt ikke at skulle holde graviditeten hemmelig mere. Jeg har egentlig ikke været så hemmelighedsfuld med det, men skulle det værst tænkelige ske, måtte jeg hellere holde mig i skindet og vente med at skrive noget her på bloggen efter de 12 uger.

Nu hvor snart 13 uger er gået og alt er godt, så vil der jo også komme mere fokus på graviditet her på bloggen. Der bliver dog ikke lavet særlig meget om på mine emner, der kommer blot et nyt til. 🙂

Til den skarpe læser eller følger på instagram, så har der i perioder været mere stille end normalt. Derfor har det også været enormt svært at skjule eller sådan har jeg i hvert fald haft det.

Der er mange ting der har ændret sig og det har jeg ikke kunne vise eller fortælle jer. Det er heldigvis ovre nu og i vil, hvis i har lyst, kunne læse med om mine erfaringer indtil nu og se, hvad jeg har gjort/ikke gjort.

Er det en Helse-baby?

Jeg har faktisk valgt at skrive dagbog over ugerne. Jeg har overvejet om det er noget i har lyst til at læse? Jeg kan da godt råbe at Helse-Else er overtaget af Pomfrit-Bjarne (beklager Bjarne) ind imellem.

Så selv jeg, som troede, at jeg havde ret meget styr over mine madvaner og generelt trivsel, har ændret sig de første tre måneder. Jeg satser på det kun bliver bedre fra nu af. Det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle? 😉

Da dette emne jo er meget nyt, så må i endelig komme med inputs (både som kommentar eller som private beskeder på instagram). Hvad vil i gerne læse om? Er der noget i har brug for at høre?

Ha’ en dejlig aften!

Kærligst Tina

Tilbage til bloggen