Det vidste du ikke din krop kunne!

Det vidste du ikke din krop kunne!

img_6331-2Jeg har har lavet en lille researche på et emne jeg egentlig synes er ret interessant, men som jeg ikke ved særlig meget om. Jeg er fascineret omkring, hvad vores krop egentlig kan og hvad den fortæller os, men ofte er vi ikke så gode til at mærke efter, fordi alting foregår oppe i hovedet. “I morgen skal vi ha handlet…” “Til sommer skal vi huske at…” “Sidste månede burde jeg da også ha’ gjort…” Eller “dengang jeg ikke fik sagt undskyld for flere år tilbage” osv osv. Vi tænker rigtig ofte på fortiden og fremtiden, men hvad med at nyde her hvor du er lige NU?

“Når en dør lukkes, åbnes også en ny, men vi fokuserer mere på den lukkede dør end den nye mulighed foran os!”

Der er så meget du ikke kan gøre noget ved- specielt fra fortiden og der er SÅ mange bekymringer der aldrig bliver til noget. Har du egentlig tænkt på det? Det er faktisk noget jeg ofte minder mig selv om. Jeg hørte nemlig på et tidspunkt et foredrag omkring vores hjerne og tanker. Vi er nemlig skruet sådan sammen, at hjernen bedst husker det negative og de mange bekymringer livet byder på. Derfor skal vi som mennesker huske os selv på det positive og det helt fantastiske ved livet..

img_6333-2

Det var egentlig et sidespring. Tilbage til min lille researche som handler om vores intuition. Bruger du din intuition eller ved du knap nok hvad det egentlig er? Din intuition er også kaldet mavefornemmelsen eller hvis du har hørt udtrukket “Hvad fortæller hjertet dig?” Det er de små budskaber som du får, når du mindst venter det. Jeg har bare ikke vidst, at du faktisk kunne bruge det til noget. Vi har altid svarene inde i os selv, men de kan ligge langt væk.

På det sidste har jeg forsøgt at lytte til min intuition både omkring mit lille univers herinde, men bestemt også små almindelige dagligdagsting. Eks. bed jeg forleden mærke til noget ret interesant (Min kæreste mener at det var helt tilfældigt – og små griner lidt af mig 🙂 ) Jeg var kommet sent hjem og kunne ikke få en parkeringsplads til bilen, så jeg måtte parkere et stykke fra lejligheden. Da jeg så går hen mod lejligheden tænker jeg “Godt jeg ikke skal gå her i denne skumle mørke gade igen! Bare jeg nu ikke har glemt min husnøgle i bilen” Jeg lader tanken passere, men da jeg står foran hoveddøren HAR JEG GLEMT NØGLEN I BILEN! Så jeg må tilbage samme vej.. Hvis jeg nu havde stoppet op og lyttet til min intention skulle jeg ikke ha’ gået hele vejen i mørket igen. Jeg er en bangebuks i mørket!

Disse små budskabet får vi flere gangen om dagen og hvis vi lærer at bruge dem, kan vi undgå en situation som min, men også bruge dem i meget større sammenhænge. Desværre træffer vi ikke altid de rigtige valg, fordi frygten/angsten overvinder os. Så næste gang du pludselig får en god ide, men hurtigt siger “nej det skal jeg heller ikke fordi…” så er det måske frygten der siger nej, men hjertet siger GO, GO, GO! 🙂

Har du prøvet noget lign.? Måske vil du dele din historie eller dele dine tanker nedenfor?

“Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts your life will start to change!”

Kærligst Tina

img_6970

Tilbage til bloggen