Ondt i maven?

Ondt i maven?
Har du spist en masse god julemad? Men måske mærker du en smule ubehag i maven? Så får du her endnu et simpelt tip. Jeg kan nemlig se at i er ret vilde med de nemme enkelte tips og de er også gode og nemme at gå til. :) Så her får du igen et varmende, drikkende råd du kan bruge i juledagene eller bare når du føler en smule ubehag i maven. Pepermynte the har en meget beroligende effekt på mave og fordøjelse enten i løs form eller som the breve som linket viser. Jeg synes dog den løse form har bedst effekt, men det er nok også fordi jeg bruger meget mere. Jeg bruger ofte 3-4 spsk. til en liter vand og lader det trække laaaang tid. Gerne over hele dagen og drikke det slurk vis over flere timer. Ingefær er ret fantastisk til kvalme, men også for at stimulere mavesyre. Man har nemlig fundet ud af, at rigtig mange faktisk lider af for lidt mavesyre, hvor mange fejlagtigt tror de har for meget. Symptomerne er nemlig de samme. Mavesyre hjælper til, at vi kan fordøje maden, så det er rigtig vigtigt, at vi danner nok mavesyre. Du kan sagtens komme lidt citronsaft i for at give en endnu bedre synergieffekt og så smager det også dejligt. Kan du spise ingefær rå må du også gerne det. Jeg kommer det ofte i mine smoothies om morgenen. Hvis du laver en "rå" the kan du skære 10-15 gr. i små stykker og hælde over med kogende vand og lade det trække (igen) i lang tid. Måske helt op til 10-20 min. og nyde drikken lun. Håber du har haft en skøn jul og nyder juledagene lidt endnu. Så kan du jo gå og glæde dig til at jeg åbner op for mit 12 ugers forløb, som jeg håber du vil med på, for det er blevet SÅ godt! Så skal du rigtig forkæle kroppen og få en pokkers masse viden omkring sundhed og skønhed på den sjove måde-uden skrappe regler! Jeg løber stærkt disse dage og får inden længe gjort det hele færdigt. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev HER, så får du besked så snart jeg er klar. Kærligst Tina
Tilbage til bloggen